- 29 Dec 2007, 20:40
Leta je takorekoč konec, zato je čas za letne analize. Zanima me kakšne načrte ste si zadali na začetku leta, kaj ste dosegli in česa niste.
Jaz osebno zelo zadovoljen z letošnjim letom. Konkretno pa takole:
- v celem letu pretekel skupno (treningi in tekme) dobrih 1628 km (v planu sem imel le, da jih malo več, kot lani, se pravi leta 2006, ko sem jih slabih 1000)
- v planu imel 18 tekmovanj, dejansko jih je bilo 22
- v planu imel vsaj 1 tekmovalni tek s povprečnim tempom točno 4min./km, dejansko sem jih imel kar nekaj pod 4 (na 4,6,7,9,10 km)
- v planu imel 1 medaljo za uvrstitev, dejansko dobil 2
- nisem imel v planu pa se je zgodilo, nov osebni rekord na 5 in 10 km
- v planu izvedenih več treningov, kot lani, uspelo
- ni bilo planirano, pa se je zgodilo, spoznal dosti novih tekačev in tekačic, zlasti prek TEKAŠKEGA FORUMA, ne boste verjeli ampak zaradi tega sem full vesel
- bil sem kar priden na forumu
(no vsaj zase, mogoče se marsikomu zdim že malo tečem z mojimi prispevki. Vsem, ki ne marate mojega pisanja, SE VAM GLOBOKO OPRAVIČUJEM in VAS PROSIM, DA NE BERETE VEČ MOJIH POSTOV, ker žal ne morem iz svoje kože, da nebi pisal tu gor)
Verjetno je bilo še kaj, vendar če se trenutno ne spomnim, pomeni, da že ni omembe vredno.
Jaz osebno zelo zadovoljen z letošnjim letom. Konkretno pa takole:
- v celem letu pretekel skupno (treningi in tekme) dobrih 1628 km (v planu sem imel le, da jih malo več, kot lani, se pravi leta 2006, ko sem jih slabih 1000)
- v planu imel 18 tekmovanj, dejansko jih je bilo 22
- v planu imel vsaj 1 tekmovalni tek s povprečnim tempom točno 4min./km, dejansko sem jih imel kar nekaj pod 4 (na 4,6,7,9,10 km)
- v planu imel 1 medaljo za uvrstitev, dejansko dobil 2
- nisem imel v planu pa se je zgodilo, nov osebni rekord na 5 in 10 km
- v planu izvedenih več treningov, kot lani, uspelo
- ni bilo planirano, pa se je zgodilo, spoznal dosti novih tekačev in tekačic, zlasti prek TEKAŠKEGA FORUMA, ne boste verjeli ampak zaradi tega sem full vesel
- bil sem kar priden na forumu

Verjetno je bilo še kaj, vendar če se trenutno ne spomnim, pomeni, da že ni omembe vredno.