Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 primus
Zanima me, če bi se v celi sezoni lahko udeležili samo ene tekaške prireditve - katero bi izbrali ? Katera je tista, ki je res ne bi zamudili, ne glede na pripravljenost oz. razdaljo ?

Moj izbor je Ljubljanski maraton.

primus
Uporabniški avatar
 mojcej77
Sežana.

Ker bi pol tm dobila tok zaleta, da bi šla še km drugam :wink:

m
 aleksander
Maraton štirih občin (info na strani LTO Posočje)
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz bi pa šel na en netekmovalen tek foruma, in sicer zaradi druženja. Tja bi prišlo okoli 50 fejst ljudi, ki bi tekmovali le s kilometri in ne s časi in zato bi bilo že tako dobro vzdušje še boljše!
Uporabniški avatar
 Filipid
Vsekakor nekaj ekstremnega, po vsej verjetnosti kakšen 24 urni maraton ali več dnevni etapni tek. Od tekem bi se težko odločil, mogoče Cometov tek v Zrečah ali pa Ljubljanski maraton.

milkec napisal/-a:Jaz bi pa šel na en netekmovalen tek foruma, in sicer zaradi druženja. Tja bi prišlo okoli 50 fejst ljudi, ki bi tekmovali le s kilometri in ne s časi in zato bi bilo že tako dobro vzdušje še boljše!

:cast: Se strinjam Milkec, to je to :juhuhu: . Pol pa analiza v Piramidi :toast:
 Lučko
aleksander napisal/-a:starejši smo boljši smo...in lepše zgledamo

Gene, mi gre kr mal na jok :--( , tok lepo si tole napisu :cast: . Se jz tud prbližn tkole vidm, posebn v drugem del slogana :oops: :lol: :clap: .
Uporabniški avatar
 drejc
Veliko Kozje, jesenski gorski tek, če pa tega nebi bilo pa Grintovec
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Organizirana prireditev: Varaždinski polumaraton
Forumska prireditev: TEK PO PST, KI BO PRVO NEDELJO V JUNIJU V SPOMIN NA BUBO!!!!
 dragons
Celje - Logarska dolina (75km) :roll: :oops:
Uporabniški avatar
 Dule
Tek čez kakšen kontinent v družbi :TF) .

Žal pa nemogoče :nono: , se zatakne že pri času..
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D kaksen ultra, recimo stotka, ki ga se nisem sel, drugac pa recimo PST (36KM) s forumom. :D :D :D
Uporabniški avatar
 5rca
Sežana

:laola
Uporabniški avatar
 ales
Mali. Maraton. (seveda)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA