Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 zatopek
ŽIVJO VSEM .

Ali kaj tečete proti Kamniški Bistrici. Sam grem ponavadi zvečer pa redko koga srečam. Ali se izogibate asfalta?

LP. :pivo:
Uporabniški avatar
 Andraz
me je sam tale bannerček na koncu potegnil :pivo:
heheheeheeee
no če pa se že oglašam je odg.: ne nič ne tečem tam!!

lp
a.
 zappa
zatopek napisal/-a:ŽIVJO VSEM .

Ali kaj tečete proti Kamniški Bistrici. Sam grem ponavadi zvečer pa redko koga srečam. Ali se izogibate asfalta?

LP. :pivo:

A ni ta cesta mal preveč prometna za udoben (beri: sproščen) tek?
 AinE
Jaz kdaj pa kdaj tudi tečem v KB. Startam na prakirišču Calcita. Proti večeru na tej cesti ni veliko prometa. Običajno srečam le nekaj avtomobilov.

Lahko pa pri postaji gondolske žičnice zaviješ desno iz glavne ceste navzdol proti Bistrici in do Predasla tečeš po makadamski cesti. Še ena možnost je Koželjeva pot. O teh variantah je na forumu bilo že nekaj napisanega.

Kmalu mislim ubrati malo daljšo pot in sicer od Kemostika po stezi na levem bregu Bistrice do Godiča in nato naprej v KB.

Lp E.
 zappa
AinE napisal/-a:Jaz kdaj pa kdaj tudi tečem v KB. Startam na prakirišču Calcita. Proti večeru na tej cesti ni veliko prometa. Običajno srečam le nekaj avtomobilov.

Lahko pa pri postaji gondolske žičnice zaviješ desno iz glavne ceste navzdol proti Bistrici in do Predasla tečeš po makadamski cesti. Še ena možnost je Koželjeva pot. O teh variantah je na forumu bilo že nekaj napisanega.

Kmalu mislim ubrati malo daljšo pot in sicer od Kemostika po stezi na levem bregu Bistrice do Godiča in nato naprej v KB.

Lp E.

Poznam tisto gozdno stezo do Predasla, ki se začne desno za mostom čez K.B. pod postajo gondole in gre v glavnem ob vodi. A misliš to pot ali pa je treba iti po makadamu od mosta še naprej?
LP
Uporabniški avatar
 Vlajko
zappa napisal/-a:... Poznam tisto gozdno stezo do Predasla, ki se začne desno za mostom čez K.B. pod postajo gondole in gre v glavnem ob vodi. A misliš to pot ali pa je treba iti po makadamu od mosta še naprej?
LP

Ti poznaš markirano stezo. 8) Če želiš teči po makadamski cesti, tečeš od tam še malo naprej, dokler ne prideš do križišča. Tam tečeš po desni cesti in skoraj ne moreš zgrešiti. :!:

3,14 es:
Smo pa tam po Ntini zaslugi ( :D :cast: ) že 2-krat imeli skupni trening Tekaškega Foruma, zato malo pobrskaj po forumu. :wink:
Uporabniški avatar
 Darja
KB pride na vrsto, ko bo spet toplo (vroče), takrat je tek po Koželjevi poti (v vseh variantah) pravi užitek, če izbereš pameten termin pa tudi prometa ni veliko. Zatopek, ti kar vztrajaj, se vidimo čez kakšna dva meseca. :wink:
 zappa
Vlajko napisal/-a:Ti poznaš markirano stezo. 8) Če želiš teči po makadamski cesti, tečeš od tam še malo naprej, dokler ne prideš do križišča. Tam tečeš po desni cesti in skoraj ne moreš zgrešiti. :!:

3,14 es:
Smo pa tam po Ntini zaslugi ( :D :cast: ) že 2-krat imeli skupni trening Tekaškega Foruma, zato malo pobrskaj po forumu. :wink:

Ok. Vsekakor je tista markirana steza čez hosto in ob vodi poleti v vročini pravi balzam (kljub klopom). Mogoče se pa kdaj srečamo tam, tisti konec mi je od nekdaj simpatičen.
LP
Uporabniški avatar
 športnik
Lahko pa tečeš tudi po cesti skozi dolino Korošice do Markove ravni in se potem vračaš oz. delaš krožno, po cesti pod Kamniškim vrhom (glej zemljevid!)...
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Jaz tečem iz Kamnika po leve bregu K.B. do stranjskega mostu in potem po cesti do doma v Bistrici. Če je že tema, ko se vračam grem tudi nazaj po cesti (28 km), drugače pa po desnem bregu, se pravi skozi Predaselj, Brsnike in po Koželjevi poti, do kamnoloma. Tu je treba spet na cesto do Stranj, kjer grem pri cerkvi na zgornjo makadamsko pot in po zahodni strani smodnišnice, se pravi skozi Košiše do Kamnika...

Zvečer res ni veliko prometa, vseeno pa moraš biti pozoren, ker se najde kak pijan šofer, ki te lahko napiči :evil: ali pa kak neosvetljen kolesar :twisted:
 Nataša
vsako poletje precej tečem po koželjevi izpod gondole pa proti krvavcu ali pa kar direkt ob vodi do predaslja in še naprej do umazanga. Včasih tudi od gamsa po cesti proti bistrci. Pozimi pa ponavadi ne, kaj vem, zakaj...klopa sicer še nisem srečala v nobenem letnem času (očitno se me vsi bojijo), kakšna srna me je kdaj skoraj povozila, sem se pa ob poti že večkrat fino najedla malin.

hm...kaj je že smisel te teme?! :roll: :lol:
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Ah ne, tolk norc pa vseeno nisem, čeprav bi rad bil :) Ta proga pride samo nekajkrat v letu na vrsto, ko sem v najboljši formi, drugače pa samo v eno smer... običajno od zgoraj navzdol 8)

Za jutri bi se dalo zmenit samo za

zatopek napisal/-a:AJDE :beer:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA