Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 miška
Živijo!

če se je slučajno kdo prijavil na 8 ali 21km v Sežani, pa ne bo mogel iti,
se toplo priporočam.
Smo mal zamudili :cry: :cry: :cry:

lp
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jaz sem že eden takih! Prijavljen na 8 km, a bom Sežano spremljal le na malih zaslonih. :) :arrow: Miška, če še vedno iščeš možnost za udeležbo :arrow: ZS. :arrow:

PS: Velja tudi za ostale interesente. :!:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Oddano. 8)
 miška
če se najde še kak za 21km bom zeloooo vesela.
no, 8 tudi kupim :lol:
 luzr
Pokliči kar v Sežano in vprašaj, če ti rezervirajo prvo odstopljeno prijavo. ;)
Uporabniški avatar
 pegaz
Miška,
jaz mam eno žensko prijavo na 21 km viška.
Če še rabiš -> ZS

LL Pegaz

Vlajko: :( :( te bomo pogrešal! Upam, da boš kmalu spet OK!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Hvala, Pegaz. :D

Pravzaprav se mi "krivulja" počasi že obrača navzgor. :roll: Sežani sem se odpovedal le zaradi dolgotrajne viroze, ki mi je "bazo" spravila na ničlo. :oops: Vseeno pa upam, da bom do Radenec sposoben vsaj za eno zen desetko. :wink:
Uporabniški avatar
 izi71
Hojla

Potrebujem dve prijavi za 8 km. Če slučujno kdo ne more prit, se toplo priporočam.

Lp
Uporabniški avatar
 roky1
Sem interesent za 21 Km. Če se kdo premisli.
Hvala
Uporabniški avatar
 lucky
Samo v vednost: lani je bilo zaradi vremena mogoče prijavo iz 21 km spremeniti v prijavo za 8 km. Mogoče bo letos tudi tako.
Uporabniški avatar
 Jure
Lep pozdrav,

Mene je te dni položilo v posteljo, sem se pa prijavil na 21 km. Če je kdo zainteresiran za mojo prijavo, mi naj pošlje ZS ali pa me pokliče na 031-204-835.
 staš
Iz zdravstvenih razlogov je na razpolago tudi moja prijava na 8 km. A kdo ve, kako se v tem primeru uredi sprememba podatkov? Zelo privoščim nekomu, da se namesto mene udeleži teka, ne bi mi pa bilo všeč, če bi bil objavljen tudi "moj" rezultat.
 luzr
staš napisal/-a:Iz zdravstvenih razlogov je na razpolago tudi moja prijava na 8 km. A kdo ve, kako se v tem primeru uredi sprememba podatkov? Zelo privoščim nekomu, da se namesto mene udeleži teka, ne bi mi pa bilo všeč, če bi bil objavljen tudi "moj" rezultat.

Poglej na 5.stran čisto spodaj:
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... c&start=60

bobr je napisal/a:
daks je napisal/a:
bobr je napisal/a:
Moj predlog je da objaviš na forumu odstop-prodajo prijave komu drugemu.

A to je mozno? A potem organizatoji ne komplicirajo, ce pride nekdo drug namesto tebe dvignit startno stevilko?

Jaz sem prepričan da je možno. Če kdo drug prevzame tvojo prijavo in odteče pod tvojim imenom ne vidim problema. Razen če "novi" tekač hoče tečt pod svojim imenom potem se pokliče v sežano in sporoči zamenjavo imena pod tvojo prijavo.

Sem se pozanimal, ce je slucajno moznost da vrnejo denar. Odgovor, je DA, vendar samo v primeru zdravniskega potrdila. To sem jaz danes dobil in jutri klicem v Sezano, da vprasam kako jim ga posljem (posta ali faks).
Uporabniški avatar
 Jure
Danes sem klical v Sežano in vsaj meni so rekli, da sploh ni problema. Ime in priimek zamenjajo celo na dan tekmovanja ob prevzemu številk, lahko pa se uredi že prej po mailu.
Uporabniški avatar
 Jure
Moja prijava je že oddana, vsem želim lep maraton.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA