Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vanja
Zelo me mika tek od Preddvora do Zelezne Kaple (20. junij), pa ker sama tega (zaenkrat se) ne morem pretect, se navdusujem nad varianto s trojkami. Se posebno bi blo fajn imet zensko trojko :!: Pa, ce smo pridne, mogoce spet dobimo kaksno darilce? :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: Pia, Zarja a sta vidve mogoce za? Kaj pa ostale? Jaz se javim za najstrmejsi del proge (do prelaza na Jezerskem), tako da ostane prvi del, ki gre malenkost navzgor in pa zadnji del, ki gre samo navzdol (vsi trije kosi so dolgi tam okrog 14 km).

A je kdo za?

LP vsem!
Uporabniški avatar
 ales
Ja, ja jaz grem tudi v Železno Kaplo. Zdaj, ko sem se premislil in ne grem na 100tko v Biel, se bom pripravil za tega. Bom šel sicer sam celega, a bi mi fuuuul ustrezal, če bi lahko tekel tkole z eno "trojko". Ja Vanja, ti imaš zame ravno pravi ritem, ja pa Lučko, ....
Uporabniški avatar
 MitjaG
mene zanimajo vaše izkušnje s tem maratonom, k jst sm teku do zdej samo v radencih 42km pa prosim da mi kej napišete kako stvar zgleda glede na to da je klanc in pol spust, pa vročina, vzdušje,....treba bo it laufat da me rit ne bo prehitela :D
Uporabniški avatar
 ales
glescic napisal/-a:mene zanimajo vaše izkušnje s tem maratonom, k jst sm teku do zdej samo v radencih 42km pa prosim da mi kej napišete kako stvar zgleda glede na to da je klanc in pol spust, pa vročina, vzdušje,....treba bo it laufat da me rit ne bo prehitela :D

Tekel sem le lani, ko je bila proga iz Železne Kaple do Preddvora in meni se je zdel maraton en boljših. Res je bil to šele moj drugi, a sem imel kar deset minut boljši rezultat kot mesec dni prej v Radencih. Je bil pa lani položnejši spust, ki ga (razen z Jezerskega vrha do Jezerskega) skoraj ni bilo čutiti-le proga se je enakomerno spuščala in je bilo laže tečt ob zaključku. Ergo, bo zdaj še lažje, ker bo spust na koncu še izdatnejši-ma se hecam(pravzaprav kakor komu). Predlani je bila grozna vročina(si skoraj rabil dodatno spremstvo), lani je bilo kar znosno.
Se pa spomnim, da me je en domačin, še na oni strani meje, ki je zalival vrt, prav prijazno pobaral:"A pošphhrhhicam?".

Toplo priporočam! Če si ne upaš sam v celoti, poišči še dva.
Uporabniški avatar
 vanja
Se vedno iscem dva junaka, ki bi mi pomagala pretect tale maratoncek. Ok, ce punce nocete, a bi bil morda kak fant za? :wink:

Sicer pa (malo reklame), ali poznate kaksen lepsi kraj kot je Jezersko? Kaj ni lepo tect in opazovat Grintovec, Skuto, Kocno...? Pa se za bolj motorizirane navdusence, moj ata pravijo, da so tam z Jezerskega vrha proti Zelezni Kapli najlepse speljani ovinki dalec naokoli! Ali jih ne bi bilo lepo pretect? (Ce se jaz z ocetom tam vozim, sem cisto zelena in bi raje sla pes, ker tako polaga ovinke :roll: ) . Pol pa zurka na avstrhhijskem Koroskem!

No, a sem koga prepricala?

LP vsem
Uporabniški avatar
 Z*
Ja, ampak tiste najlepše ovinke boš ti tekla, ne?, ostalima prepuščaš ravnico in nizdolsko nabijanje?
Uporabniški avatar
 vanja
Ne, najlepsi ovinki so na avstrijski strani, jaz tecem do vrha. Nekaterim se tek navzdol ne zdi nizdolsko nabijanje (blagor njim)! In nekaterim tek navzgor ni tak uzitek, kot meni! :D Sto ljudi, sto cudi. Zato pa ni hudic, da se ne najdemo trije cudaki za to pretect! Sicer pa grem sama vseh 42 km, pol mi boste pa favs... :D 8) :D
Uporabniški avatar
 Filipid
Ojla Vanja :D . Po mojem boš težko dobila kakšne junake za ta tek :? . Gotovo se vsem zdi pretežak :P . Jaz sem tekel lansko leto in moram priznati da sama proga je kar lepa tako kot praviš Vanja. Malo bolj zoprna oziroma problematična je ura starta teka za ta letni čas. Vsakemu ki namerava iti solo na ta tek priporočam spremstvo z vodo :beer: . Ker je vročina prehuda in je včasih razdalja 5 km med okrepčevalnicama predolga :P . Drugače pa je organizacija kar se tiče na naši strani dobra :) . Na naši strani je zato zadolžen Iztok Boltez in kapo dol res se potrudi s svojo ekipo :D . Potem pa žur na avstrijski strani z oberkrajnerji :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :toast: :drink .

Nazadnje spremenil Filipid, dne 20 Maj 2004, 23:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 miro
Tudi jaz sem lansko leto pretekel celotni maraton , no vmes sem malo pregorel , sem šel na rezultat - napaka.
No če ne boš dobila nikogar drugega sem jaz za rezervo , samo raje bi tekel navzgor.
Lahko pa povprašam tudi nekaj prijateljev , če si zainteresirana.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 vanja
Ja, seveda sem zainteresirana. Se mi pa res cudno zdi, da se tu na forumu noben ne opogumi. :shock: Sej, 14 km se pa ze da pretect, tudi v vrocini. In, seveda lahko jaz pretecem kateri drug odsek, sem mislila, da bom glih za ta strmega tezko koga dobila! Tako, da... ja, (so)tekace rabim! :D

Lep dan vsem!
Uporabniški avatar
 simi
Vanja,
tudi jaz razmišljam o tem, le da se mi je zdel zalogaj za letos prevelik. Ideja s trojkami (če še velja) pa je že druga zgodba. Nisem pa še nič pregledala proge (s prstom po zemljevidu) zato nobenih podrobnosti kje bi tekla. Načeloma so tudi meni klanci bolj ljubi kot spusti..se slišive!

LP,
Simi
Uporabniški avatar
 vanja
Hoj, Simi, super, ce si za!!!! :D :D :D

Za detajle se pomenimo!

Danes se je koncno naslo vec kandidatov, bomo na koncu imeli celo vec ekip? :D
Uporabniški avatar
 simi
Zeloooo dolgo me ni bilo na forumu in cooperju in ...smrk..ampak definitivno sem še forumovka.
Kot sem napisala, moram si malo ogledat teren :lol: pa še globji pogled vase pa bo.
Zdaj ko je črno na belem pa res grem!! :shock:
Uporabniški avatar
 miro
Jaz sem mislil za rezervo , zato ker ne vem , če se bom že opomogel od Pohorja. No lahko pa se dogovorimo , saj proga ni tako težka ,15 km bom že nekako pretekel, seveda če ne želiš katerega bolj hitrega.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 ales
simi napisal/-a:Nisem pa še nič pregledala proge (s prstom po zemljevidu) zato nobenih podrobnosti kje bi tekla.

Za lažjo orientacijo sta dve spletni strani, kjer najdeš več informacij in na avstrijski tudi profil proge: http://www.klub-trmastih.si/kapla04.htm http://www.eu-marathon.at/index.php?bereich=Information&show=0&id=7&lang=si&# So pa v Ljubljani ob dvigu številk za Radence delili tudi zgibanko, če koga zanima mu jo lahko pošljem ali poskeniram. Ker cesta med tekmo ni zaprta, bi si (priporočljive) vmesne dostavljače vode lahko delili.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA