Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
smola se me drži že od Radencev, kjer sem staknila poškodbo pete. prve dni niti čevljev normalnih nisem mogla obuti, zdej je zadevca že malo boljša, vendar o teku niti sanjati še ne upam. pa tko bi šla rada mal :( :( :(
ko smo se vrnili s "tekaškega" vikenda, pa me je doletelo še nekaj: šesta otroška bolezen :? sej ni za verjet, ampak zgleda, da sem jo dobila od naše najmlajše, ki jo je imela pred cca 14 dnevi. me je pokosilo 100 na uro.
in zdej čakam, da pridem mal k sebi, da noga pride v normalno stanje (če sploh bo sama od sebe :( ).....
ampak, kot pravi Mariolino: nada umrije poslednja!!!! :wink:

sem morala mal pojamrat......... :-((
Uporabniški avatar
 _mt_
Uf...to je pa kar velika smola. Sploh glede te šeste otroške bolezni. Nekaj mesecev nazaj jo je mela sorodnica in še nekaj tednov oziroma skoraj 2 meseca po bolezni si telo ni opomoglo in je še vedno bila utrujena.
Tako da veliko sreče.
Mi smo s tabo. :D
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Tako je metkamarjetka: NADA UMIRE POSJEDNJA :wink: :!:
Vedno nas nekaj doleti, kaka nevšečnost, poškodbe, bolezni,....samo ne smemo obupati, sicer padamo še v večje tezave..... Metka, ne razmišljaj o tezavah, na probleme, pojdi na sprehod in si zamisli, da boš kmalu tekla :lol: :lol: .

Lp

p.s. Tudi mene je doletela velika slabost na teku v soboto (suša), pa sem mogu odstopiti, samo v soboto me čaka nov izziv, visoški tek :lol: .
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
hvala vama za vzpodbudne besede. sem se odločila, da danes zajaham kolo Slika in grem za začetek cca 15 km - bom šla okrog Brda, kjer bo bolj na izi. pa še lavfarje mal pozdravim med potjo :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA