Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Fotr
matjaz napisal/-a:evo vse se vidi v moji galeriji, slike paparazov prihajajo.
:D :D :D

To pa sigurno Simon gleda, :shock: če je na ožemalniku kakšna cena nalepljena! :D
Maček je pa naslednik davnih mačkov, :twisted: ki sem jih nekdaj imel veliko količino! :evil:
Uporabniški avatar
 Staša
OJOOOOJ :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Jest ne morem več... prav tresem se od zadrževanja smeha (sem še vedno v službi). Ampak od kje idej, da mačka daš zraven?!?

Ampak kakšne oči si nama dal!!! Zakwa pa to?! Po moje se bo še Mario smejal, ko bo videl!!!

HAHAHA!!! Ej, super...
 Nataša
Matjaž vse ljudi spreminja v škrate...sta kr mal spuki... :wink:
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D hja macki z mackam plesejooooooooo
Uporabniški avatar
 Fotr
Kam naj gre človek še nabirat kolajne. Povsod so paparaci!

Slika

Kadar mačka ni doma, miši plešejo. Maček je bil na Visokem, kaj so počele miši v Logatcu?
 Lučko
:shock: Mene pa čist mal zanima:
1. Fotr, kva držiš v levi rok, kam si jo stegnu, pa zakva si jo stegnu nevem kam, pa zakva :?: :shock:
2. Staša, kva pa ti držiš v desni rok, jo nč ne vidmo, a si kej najdla, pa zakva nisi nč najdla. :?: :shock:
Unle vajin nasmešek se mi zdi mal, mal čudn :twisted: :mrgreen:
 dpop
Mario pa samo mirno gleda in svečo drži....

LP Darko

P.S. morm jest tut Pain(t)Shop iz predala ven zvlečt... :wink:
Uporabniški avatar
 Fotr
Lučko napisal/-a::shock: Mene pa čist mal zanima:
1. Fotr, kva držiš v levi rok, kam si jo stegnu, pa zakva si jo stegnu nevem kam, pa zakva :?: :shock:
2. Staša, kva pa ti držiš v desni rok, jo nč ne vidmo, a si kej najdla, pa zakva nisi nč najdla. :?: :shock:
Unle vajin nasmešek se mi zdi mal, mal čudn :twisted: :mrgreen:

Zdej pa res verjamem, da sva podrobno opazovana in to od vojaške kontraobveščevalne službe. :shock: :shock: :shock:
Uporabniški avatar
 Staša
dpop napisal/-a:Mario pa samo mirno gleda in svečo drži....

:

Joj, sem se pripeljala ravnokar domov in glej ga, Mario, prd garažnimi vratmi, z istim pogledom kot na sliki. Mirno gleda in čaka in šele ko ga pomožam, se mal omehča in zaprede. Po moje je videl slikco in je mal užaljen in zdaj mal skriva, da ve, da je bil opazovan...
 Lučko
Fotr napisal/-a:Zdej pa res verjamem, da sva podrobno opazovana in to od vojaške kontraobveščevalne službe. :shock: :shock: :shock:

In to dvakrat, se prav iz kontrainkontraobveščevalne dveslužbe.SlikaSlika :--
Uporabniški avatar
 SimON
sicer sem totalno zmatran, pa še Sestre Magdalenke smo gledali! Pa vendar, moram dodat, da se Mario že nekoliko drugače obnaša ali povedano drugače, mu je že stopilo v glavo, da je na svetovnem spletu! NAmeč: pridemo z avtom domov, Mario hitro skoči na toplo havbo (z blatnimi nogami) in ko ga zelo lepo in obzirno vprašam kaj je MArio, Kva kaj dogaja on šavs po roki!! p.... ... . .. .. .a!

Ja zvezdniki so pač taki!
 dpop
stasa napisal/-a:....šele ko ga pomožam, se mal omehča...

zdej a je to spet eden tistih trikov.. "ležki tek"...

sam da je to skupek od pobožam in pomolzem....
in ce naredis presek je to... pomožam...

o teh lingvističnih forah bi več vedel
Fotr kej povedat... on bolj detaljno analizira..
jest sem preveč šlampast.. pa samo tko... usput...

LP Darko

P.S. lahko pa Staša sama analizira to besedo :wink:
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D tudi lucko je bil ujet, kako se je veselil zmage (moja galerija)
Uporabniški avatar
 Fotr
Kontraobveščevalna ujeta na delu!

Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA