Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 tekac266
Mam eno uprašanje....
zdej u začetku septembra, k je treb bit že kr fajn prpravlen za tekmovanja (šolska) so se mi zarad prevelikih obremenitev(preveč treninga) vnele vezi :evil: :evil: :cry: :cry: ...no, naj bi bile vezi. bolečina je prisotna pod kolkom, 20. septembra pa imam zelo pomembno tekmo...a ma kdo kšne nasvete, kaj nej nardim, da bi se čim prej pozdravu...? zdej počivam od začetka poškodbe.... hodm lahk normalno, razn če mal zalaufam me pa boli...zaboli ko nogo dvignem... zdej hladim z ledom pa delam raztezne vaje... prosm pomagite z kakršnimi koli nasveti....

lp
Uporabniški avatar
 Asparagus
tekac266 napisal/-a:Mam eno uprašanje....
zdej u začetku septembra, k je treb bit že kr fajn prpravlen za tekmovanja (šolska) so se mi zarad prevelikih obremenitev(preveč treninga) vnele vezi :evil: :evil: :cry: :cry: ...no, naj bi bile vezi. bolečina je prisotna pod kolkom, 20. septembra pa imam zelo pomembno tekmo...a ma kdo kšne nasvete, kaj nej nardim, da bi se čim prej pozdravu...? zdej počivam od začetka poškodbe.... hodm lahk normalno, razn če mal zalaufam me pa boli...zaboli ko nogo dvignem... zdej hladim z ledom pa delam raztezne vaje... prosm pomagite z kakršnimi koli nasveti....

lp

Meni so se take težave začele 12 julija :!: :evil: in še zdaj ni tako dobro, da bi si upala tečt. Hitra hoja v hrib že gre, za tek pa še razmišljam, kdaj in kako bi spet poskusila(da ne bom preveč razočarana, če bo spet bolelo). Pri razteznih vajah še čutim bolečino pri tisti vaji, ko potegneš nogo h trupu. Sicer smo o težavah s kolki precej pisali na temi Trochanteralni burzitis(Težave in poškodbe).
Upam, da pri tebi ne bo tako dolgo trajalo.
 abcd
Hja...., vnetje vezi je lahko kar velik problem, ki se dolgo vleče.
Zaradi slabe sestave vezi se lahko vez vname, veliko o tem si pa lahko preberete na internetu pod acidoza ali zakisnost telesa.
Priporočam vsem.
 Liquid
abcd napisal/-a:Hja...., vnetje vezi je lahko kar velik problem, ki se dolgo vleče.
Zaradi slabe sestave vezi se lahko vez vname, veliko o tem si pa lahko preberete na internetu pod acidoza ali zakisnost telesa.
Priporočam vsem.

Ne se hecat, človek je rabil nasvet ti pa z acidozo. :shock: Po tvojem mora piti ionizirano vodo in se bo stanje popravilo, ane. Mogoče še jaz probam s to terapijo. Verjetno bodo moje težave z ahilovo tetivo kar izginile. :roll:

Če mene vprašaš delaš prav. Raztezanje in počitek. Hlajenje pa tako in tako ne more škodit.
 abcd
Ne sam to, js mu bom še filter prodal. :)
Eno leto me je bolela vez in pokostnica, počitek, terapije, razgibavanje, ogrevanje pa nič bolš.
Kako je z ionizatorjem ne vem, drugače so pa še drugi nasveti na netu.
Zdej ni nobenih bolečin, čeprav se pred in po teku nikoli ne ogrevam in razgibavam.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA