Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lojzeP
Jah, za Kroparje je pa značilno, da se ne vdajo kar tako v usodo.

Trda glava gorenjska bo premagala vse težave, ki ti bodo stale na poti - v to sem, kot pravi ( zajebani ) Gorenjc, trdno prepričan.

Držimo pesti, in mislimo nate na teku, in ob analizah.

2x LP
 dpop
Čimprej spet dobrodošel med nami...

LP Darko

P.S. Ne daj se, Ines!!! (no ja... sej vemo, a ne)
 Lučko
Franc vedi, da sem/smo jutri v Plitvicah z mislimi s teboj. Vedi tudi, da te težko pričakujem/mo, tako po tvojih tekaških izkušnjah in nasvetih tako tudi na tekaških progah in tekmovanjih. Franc, srčno upam, da boš premagal in zmagal v boju z boleznijo. Drži se, ne daj se Franc.
Uporabniški avatar
 Staša
Hej, kako pa je z obiski? Ker se dnevi po bolnišnicah vlečejo, mu kakšen zagotovo ne bo odveč...

Če ne, pa pod oknom... :laola
Uporabniški avatar
 Fotr
stasa napisal/-a:Hej, kako pa je z obiski? Ker se dnevi po bolnišnicah vlečejo, mu kakšen zagotovo ne bo odveč...

Se bomo dogovorili, Marathon bo vedel kaj več!
 Ursa
Vpraša naj še, ali bi mu ustrezalo, da mu vsak od nas na obisk prinese eno knjigo... in jo pride čez 2 tedna spet iskat:) Tako bo čas hitreje tekel, če že Filipid ne more!

Filipid, tudi jaz držim pesti in te pridem obiskat, ko bo čas.. pa čeprav se še ne poznava RL:)

Ursa
Uporabniški avatar
 Matej
Vpraša naj še, ali bi mu ustrezalo, da mu vsak od nas na obisk prinese eno knjigo...

Ravnokar sem odložil knjigo: Lance Armstrong, Ne gre samo za kolo.

Filipid, zgledi vlečejo. To je tudi tvoja zgodba.
 Ursa
Pantha Rei, jaz sem knjigo odložila prejšnji teden! In veliko je takih knjig... in seveda drugačnih :) Vsak prinese nekaj in Filipid ima raznolikega čtiva za celo leto :wink: Sicer pa, najprej je treba zvedt kako bo zdravljenje potekalo in koliko časa bo v bolnici... ?

Lp, Ursa
Uporabniški avatar
 miro
Jaz sem Filipida že obiskoval v "KC" , povedal sem mu tudi naslov "našega foruma "tako , da se je takoj vključil nanj.
Vedno je bil vesel obiska v bolnici in se je tudi zanimal za rezultate na tekih , koliko je bilo tekačev in podobno.
Vem , da ima Franci tek nadvse rad , zato se bo zelo razveselil vsake kartice , ki jo je potrebno poslati na hematološki oddelek.
Zagotovo pa bo vesel tudi vsakega obiska .
Pošiljajmo mu SMS , mobilnik ima zagotovo s seboj.
Z najboljšimi željami v ozdravitev našega Filipida!!
Miro
Uporabniški avatar
 tamy
no,jaz pa njega ne poznam. :cry: ampak vseeno...karkoli je ze bilo,naj cimprej mine(sploh ne vem,kaj je bilo).glede knjige od armstronga,ne gre samo za kolo,pa bi dodala se eno besedico-njegov drugi del-vsaka sekunda steje,je tudi super!realne,resnicne zgodbe! :shock: :? a ma filipid raka??? :oops:
Uporabniški avatar
 bojanu
Z Mojco ti želiva čimprejšnjo ozdravitev in "navijava" zate :!:
Uporabniški avatar
 Fotr
V preteklem vikendu smo na mnogih tekih tekli tudi za Filipidovo čimprejšnjo ozdravitev. Med teki smo mislili nanj, med pogovori smo ga omenjali, mu posvetili precejšnjo število pretečenih kilometrov in mu pošiljali pozdrave. Tudi zato je bil za nas konec tedna lep in prijaznejši kot ponavadi, z veseljem smo tekli, pobrali veliko prvih mest in nagrad in ob vsem tem želeli Filipidu hitro vrnitev na tekaške steze in med forumovce.
Filipid, drugo leto bomo s tvojo pomočjo na Teku sreče osvojili še več prvih mest!
Uporabniški avatar
 gregorb
Filipid upam, da gre na bolje in da se kmalu vidimo!
Na Pohorju sem se me tekom večkrat spomnil nate in upam, da če ne že drugo leto pa čez dve leti bomo skupaj tekli čez Pohorski pragozd!
Drž se!
PS: Tale slikca, ki jo vidiš poleg mojega imena je nastala, ko sem na štartu na Rogli pogledal ven in videl, da močno dežuje, da piha veter in da se vidi le par metrov pred nosom.
Uporabniški avatar
 Dule
gregorb napisal/-a:Filipid upam, da gre na bolje in da se kmalu vidimo!
Na Pohorju sem se me tekom večkrat spomnil nate in upam, da če ne že drugo leto pa čez dve leti bomo skupaj tekli čez Pohorski pragozd!
Drž se!
PS: Tale slikca, ki jo vidiš poleg mojega imena je nastala, ko sem na štartu na Rogli pogledal ven in videl, da močno dežuje, da piha veter in da se vidi le par metrov pred nosom.

Ja dodajam samo še temperaturo: menda je kazalo na platoju samo +3,7celzija. Sem mislil da bo še snežit začel in to v juniju :bum:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA