vanja napisal/-a:... Ne se preveč ozirati na tiste žaljive izjave (pivcev ali nepivcev).
Kako da ne? Včasih so novi člani začeli prvi post v smislu:
"Berem vas že dolgo. Všeč mi je, ker je to eden redkih dorumov, kjer ni prerekanj" ipd.
Česa podobnega že dooolgo tule nismo videli.
vanja napisal/-a:Prepričana sem, da smo na tem forumu pozitivno misleči in tolerantni v večini!
Morda pa res, ja, a se žal slika celotnega foruma kaže v tem, kar nekdo napiše.
Šefe so enkrat v eni drugi temi napisali:
Citiram Erota
"zdaj pa nekaj stavkov kot urednik foruma (ne, ne želim se spuščati v debate): ne provocirajte, ne glede na to 'kaj' ste. bodite strpni, trikrat premislite, preden kaj napišete in potem še enkrat premislite, če je res potrebno. dejstvo je, da je taka tematika problematična in da se ob njej porajajo iskre in konflikti. to tudi pomeni, da tematika ni trivialna in je ne moreš obravnati z lahkoto. ista zgodba je s kadilstvom in ne očitajte mi, da tega dvojega ne moreš primerjati. "
Morda pa ne bi bilo slabo uporabljati taktike, ki smo ji priča na drugih straneh: administrator temo preprosto zaklene. V tej niti bi to bilo možno takoj po postu, ki ga je objavil Vencelj.
Kaj imajo alko, svinjina, detelja, Valentinovo s TF?!
Obratno: poškodbe, treningi, tekme - a se kdo kdaj spušča v nizkotne udarce v teh temah?
P.S.: kaj me briga, kdo in zakaj je/ni oz. sem/nisem podpisal peticije?!
P.P.S.: Ja, imate prav, ni mi treba podobnih tem niti spremljat.