prostor za zapis povezav na spletna mesta, ki so se vam vtisnila v spomin in jih radi obiskujete in ki jih priporočate vsem nam ...
Uporabniški avatar
 RoKo
MirkoL napisal/-a:Samo, da se ne bo potem kdo spomnil - 40 DNI BREZ ČOKOLADE!!!!

Sam tega ne. :oops:
Uporabniški avatar
 RoKo
MirkoL napisal/-a:Samo, da se ne bo potem kdo spomnil - 40 DNI BREZ ČOKOLADE!!!!

Uporabniški avatar
 AVI
RoKo napisal/-a:

Kaj, čokolade.....40 dni brez sex-a.... ha...to bi pa bila pogrutavščina....pa da vidmo junaka...... :D
 orlytm
nism bral vse teme, k se mi ne lubi pingponga prebirat, sam intermezzo:

marca bo 2 leti odkar nism poizkusil alkohola spljoh ... neverjetno, kolk boljš mi je zdej ... tut žurat sm se navadu brez, zadeva definitivno klapa!

prej sm bil kr krepko "žurerski pivec" ...

lp
OrlyTM
Uporabniški avatar
 BoF
Glede na dejstvo, ki ga očitatajo wind ... :hehe: , kovit in luzr , sem prišel do zaključka, da sem popolnoma odvisen od alkohola, gladko še na travi, snifam kokain in tečem zato, ker sem tako počen, oziroma zadet, ker ne ločim resničnega sveta od zadetniškega... Sem po njihovem aravnost na poti v brezno brez povratka in tik pred tem, da me znani slovenski psihiater vzame pod drobnoghled. Tako, kot je zagotovo že njih in jih po metodi Ženske so krive, da so moški alkoholiki! ozdravil...

Како би волео да се напијем ко човек
Uporabniški avatar
 Vlajko
BoF napisal/-a:... Sem po njihovem aravnost na poti v brezno brez povratka in tik pred tem, da me znani slovenski psihiater vzame pod drobnoghled ...

BoF, žal ti ni več rešitve, saj se ta mojster bojda dokončno upokojuje; morda celo že prejema penzijo. :wink:
 bojanm
Razumen človek je primoran,
da se od časa do časa napije,
da preživi med norci.

En str rek
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
bojanm napisal/-a:Razumen človek je primoran,
da se od časa do časa napije,
da preživi med norci.

En str rek

Ernest Hemingway

Se strinjam!
Uporabniški avatar
 semjul
vencelj napisal/-a:Mi je že žal, da sem sploh začel temo.
Da le ena sama pozitivna pobuda sproži takšno netolerantnost, etiketiranje, žalitve... :shock: Sej ne morš verjet!

:clap: Vencelj, pravilno da si jo načel. Poglej koliko odziva!
Mogoče pa negativno prikazan odziv na forumu, povzroči pozitivno razmišljanje v notranjosti osebkov. :lol:

Kako že :?:

Če mačku stopiš ....... :wink:
Uporabniški avatar
 vanja
Da le ena sama pozitivna pobuda sproži takšno netolerantnost, etiketiranje, žalitve... :shock: Sej ne morš verjet!

vencelj, tudi meni se zdi lepo, da si začel to temo. Zagotovo je pobudo prebralo mnogo ljudi in se strinjajo s teboj (ali pa vsaj delno), niso pa nič napisali... Ne se preveč ozirati na tiste žaljive izjave (pivcev ali nepivcev). Prepričana sem, da smo na tem forumu pozitivno misleči in tolerantni v večini!
Uporabniški avatar
 BoF
vanja napisal/-a:

vencelj, tudi meni se zdi lepo, da si začel to temo. Zagotovo je pobudo prebralo mnogo ljudi in se strinjajo s teboj (ali pa vsaj delno), niso pa nič napisali... Ne se preveč ozirati na tiste žaljive izjave (pivcev ali nepivcev). Prepričana sem, da smo na tem forumu pozitivno misleči in tolerantni v večini!

Da se razumemo: podpiram argumentirano debato na podlagi različnih mnenj, ne pa etiketiranje brez osnove kar povprek!

Стварно људи, опаметимо се!
Uporabniški avatar
 Damijan
vanja napisal/-a:... Ne se preveč ozirati na tiste žaljive izjave (pivcev ali nepivcev).

Kako da ne? Včasih so novi člani začeli prvi post v smislu:
"Berem vas že dolgo. Všeč mi je, ker je to eden redkih dorumov, kjer ni prerekanj" ipd.
Česa podobnega že dooolgo tule nismo videli.

vanja napisal/-a:Prepričana sem, da smo na tem forumu pozitivno misleči in tolerantni v večini!

Morda pa res, ja, a se žal slika celotnega foruma kaže v tem, kar nekdo napiše.
Šefe so enkrat v eni drugi temi napisali:

Citiram Erota
"zdaj pa nekaj stavkov kot urednik foruma (ne, ne želim se spuščati v debate): ne provocirajte, ne glede na to 'kaj' ste. bodite strpni, trikrat premislite, preden kaj napišete in potem še enkrat premislite, če je res potrebno. dejstvo je, da je taka tematika problematična in da se ob njej porajajo iskre in konflikti. to tudi pomeni, da tematika ni trivialna in je ne moreš obravnati z lahkoto. ista zgodba je s kadilstvom in ne očitajte mi, da tega dvojega ne moreš primerjati. "

Morda pa ne bi bilo slabo uporabljati taktike, ki smo ji priča na drugih straneh: administrator temo preprosto zaklene. V tej niti bi to bilo možno takoj po postu, ki ga je objavil Vencelj.

Kaj imajo alko, svinjina, detelja, Valentinovo s TF?!
Obratno: poškodbe, treningi, tekme - a se kdo kdaj spušča v nizkotne udarce v teh temah?

P.S.: kaj me briga, kdo in zakaj je/ni oz. sem/nisem podpisal peticije?!
P.P.S.: Ja, imate prav, ni mi treba podobnih tem niti spremljat.
Uporabniški avatar
 shash
Damijan napisal/-a:
vanja napisal/-a:... Ne se preveč ozirati na tiste žaljive izjave (pivcev ali nepivcev).

Kako da ne? Včasih so novi člani začeli prvi post v smislu:
"Berem vas že dolgo. Všeč mi je, ker je to eden redkih dorumov, kjer ni prerekanj" ipd.
Česa podobnega že dooolgo tule nismo videli.

vanja napisal/-a:Prepričana sem, da smo na tem forumu pozitivno misleči in tolerantni v večini!

Morda pa res, ja, a se žal slika celotnega foruma kaže v tem, kar nekdo napiše.
Šefe so enkrat v eni drugi temi napisali:

Citiram Erota
"zdaj pa nekaj stavkov kot urednik foruma (ne, ne želim se spuščati v debate): ne provocirajte, ne glede na to 'kaj' ste. bodite strpni, trikrat premislite, preden kaj napišete in potem še enkrat premislite, če je res potrebno. dejstvo je, da je taka tematika problematična in da se ob njej porajajo iskre in konflikti. to tudi pomeni, da tematika ni trivialna in je ne moreš obravnati z lahkoto. ista zgodba je s kadilstvom in ne očitajte mi, da tega dvojega ne moreš primerjati. "

Morda pa ne bi bilo slabo uporabljati taktike, ki smo ji priča na drugih straneh: administrator temo preprosto zaklene. V tej niti bi to bilo možno takoj po postu, ki ga je objavil Vencelj.

Kaj imajo alko, svinjina, detelja, Valentinovo s TF?!
Obratno: poškodbe, treningi, tekme - a se kdo kdaj spušča v nizkotne udarce v teh temah?

P.S.: kaj me briga, kdo in zakaj je/ni oz. sem/nisem podpisal peticije?!
P.P.S.: Ja, imate prav, ni mi treba podobnih tem niti spremljat.

Damijan :laola , se podpišem pod tole. Sem že sam hotel nekaj na to temo napisat, pa sem se vmes premislil. Ti si pa dobro tole spisal.

Ajd, lepo se imejte.
Uporabniški avatar
 tae
Damijan vedno dobro spiše. :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA