prostor za zapis povezav na spletna mesta, ki so se vam vtisnila v spomin in jih radi obiskujete in ki jih priporočate vsem nam ...
 Sandi3team
Končno smo jo dočakali. Po več kot mesecu dela smo prenovili internetno stran Športno rekreativnega kluba Celje. Upamo, da Vam bo stran všeč pravtako pa naše delo, ki ga bomo izvajali v sklopu društva.

Veselimo se vseh pozitivnih komentarjev. Pravtako pa bomo veseli, če nas pograjate za kakšno stvar, ki bi lahko bila boljša ali je ni.

Hvala za komentarje in lep konec tedna!

ŠRK Celje
 Sandi3team
Hvala Zdravko!

Tolko dela, da komaj ven vidim. Kar je pa najbolj pomembno sem pa pozabil :)

Za tale tvoj post ti podarimo našo klubsko majčko! Pošlji mi prosim tvoje podatke na zasebno sporočilo, da ti jol ahko pošljem. Pa zraven še napiši velikost in barvo(črna ali bela)

lp, Šanji
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Sandi3team napisal/-a: Hvala Zdravko!
Za tale tvoj post ti podarimo našo klubsko majčko!

:clap: to je beseda :D pa sem še pozabil pohvalit izredno lep dizajn spletne strani
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 14 Nov 2008, 01:58, skupaj popravljeno 1 krat.
 katrca
tudi jaz moram pohvaliti vašo spletno stran, izredno pregledna in uporabna. SPoznala pa sem, da ste vi pravzaprav profiji in nisem več prepričana, da se bom v nedeljo priključila vaši skupini. Jaz sem ultra - pa ne ultra maratonka, ampak ultra počasnela
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:tudi jaz moram pohvaliti vašo spletno stran, izredno pregledna in uporabna. SPoznala pa sem, da ste vi pravzaprav profiji in nisem več prepričana, da se bom v nedeljo priključila vaši skupini. Jaz sem ultra - pa ne ultra maratonka, ampak ultra počasnela

Haloooooo :shock: , kdo bo pa meni družbo delal? A bom res morala sama okrog tekat, z mojim Rdečkom in Sovico? Šmrk :(
 Sandi3team
Pa taki profiji :) To je samo del ekipe, ki trenira za tekme.

Drugače pa je večina članov rekreativcev "ultra počasnih". Je pa res, da ponavadi zaradi vodenih treningov iz leta v leto napredujejo in so vedno hitrejši.

Jaz Vas vabim, da pridete in odtečete z nami, ker sem prepričan, da bo dosti takšnih, ki bomo sopihali z Vami ali za Vami

V praksi je tako, da se skupaj ogrejemo in naredimo splošne tekaške vaje. Nato začnemo počasi vsi skupaj. Potem pa po nekaj kilometrih naredimo dve skupini. Hitrejšo in počasnejšo. In jst z veseljem povem, da mi je v počasnejši najlepše:)

lp, Šanji
 Saso202
Ni treba bat teka z ŠRK-jevci. Jaz obljubim, da ni noben počasnejši kot jaz. :shock:

Počasnost je moja vrlina :oops:
Uporabniški avatar
 lenči
Hm, čakajte malo, vam povem, da bom vsem povedala :-- , če bom v nedeljo sama tekala naokoli, sedaj pa se vsi hvalite, kako ste počasni :lol: :wink: . Bojimo se pa ne :D , samo pogovarjanje samim s seboj je včasih malo dolgočasno. Aja, pa jaz bi (če bo moj prstek dopustil) šla lepo počasi ta dolgo.
 Sandi3team
Da pa bo stvar malo bolj zanimiva se zmenmo takole. Vsak novinec, ki pride v nedeljo na skupinski tek in odteče vsaj 6km prejme darilo: majico ŠRK Celje 3team.

Lenči ni problema. Jst sem vedno zadnji(rezervirano). Bomo pa glede na vremenske razmere najbrž naredili dva kroga po 9km. Odvisno od želja večine ;)

lp,Šanji
Uporabniški avatar
 lenči
Sandi3team napisal/-a:Da pa bo stvar malo bolj zanimiva se zmenmo takole. Vsak novinec, ki pride v nedeljo na skupinski tek in odteče vsaj 6km prejme darilo: majico ŠRK Celje 3team.

Lenči ni problema. Jst sem vedno zadnji(rezervirano). Bomo pa glede na vremenske razmere najbrž naredili dva kroga po 9km. Odvisno od želja večine ;)

lp,Šanji

Črno prosim, velikost M :wink: :lol: .

2x9=18 :?: OK, bom povedala, da bo pozno kosilo :lol: :wink:
 Saso202
Pa upam, da me ne bo gnal kdo v tist hud klanec 100meterski. Jaz bom lepo pešačil gor, pa še koga bom potreboval "od odzadaj" :D

Samo pri spustih se bomo lahko pogovarjali, drugače bomo morali biti tiho, ker se je treba osredotočit na tehniko :lol: Jaz če preveč govorim se ponavadi spozabim in začnem hodit :P Pri meni je itak razlika med tekom in hojo minimalna tako, da se težko opazi :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 Jančika
Sandi3team napisal/-a:Da pa bo stvar malo bolj zanimiva se zmenmo takole. Vsak novinec, ki pride v nedeljo na skupinski tek in odteče vsaj 6km prejme darilo: majico ŠRK Celje 3team.
lp,Šanji

:( A bo to še kdaj drugič veljalo? Imam zdravniško opravičilo (že tak sem goljufala in šla včeraj laufat, naj bi pa počakala do ponedeljka, ko imam prvi pregled po operaciji). :D
Uporabniški avatar
 Loni
Torej, če pridem tudi jaz, kaj dobim majco? Mi jih kronično primanjkuje. :wink:
No, sem hotela samo napisat, da se fajn imejte.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA