Moderator: ziga

oldtimer
Na spodnjih dveh linkih sta povezavi do večinoma kolesarskih fotografij. Fotografije so s kolesarskih tur na karterih sem bil večinoma s sinom ali s prijateljem Tonijem. Nekaj albumov je iz kolesarskih tekem, nekaj pa je popolnoma nekolesarsko.
TUKAJ in TUKAJ

NA TEM LINKU so vsemogoče tekaške slike, TUKAJ je nedeljski obisk Pokljuke, nazadnje pa še LINK DO SLIK IZ PLANICE , kjer sem dva dni dežural.
Če bo vse po sreči pa jutri pridejo slike o moji današnji laufariji od Martuljka do Planice.
 oldtimer
bojanu napisal/-a:Pozdravljen med tekači :D

Tekač bolj po sili razmer. Za kolo še nekaj časa ne bo, doma sem našel ene stare laufarce, sedaj pa kar tekam naokoli. Nekaj pač moraš počet. Saj tudi tek na smučeh sploh ni slab. Vedno bolj uživam. Sem pa opazil kar nekaj znanih imen iz kolesarskega foruma.
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
A mojega tud? :D

Če si iz Ljubljane imaš lepe popoldanske proge (za po šihtu) v Kosezah, malo dlje so v Logatcu.
 oldtimer
AndrejaT. napisal/-a:A mojega tud? :D

Ja, tudi tebe sem že opazil.
Ker nisem iz Ljubljane, sem za po šihtu obsojen na nočno tekanje pod hotelom Kompas v Kranjski gori. Takoj po šihtu se mi ne ljubi nikamor, tako da mi ostane edino tole tekališče, ki je kolikor toliko za silo osvetljeno od svetlobe smučišča.
Nekaj slik od včeraj je TULE
 Nataša
Miha, sam ne it avgusta. jest mam še zmer mal sončarco!!!!!!pa vse majce so bele od švica. drgač je pa faaaajn!!!
 Nataša
BojanU, hvala za opozorilo!!!! ostali pa - ne mi stikat po albumih :D
hej hecam se da ne bo kdo resno vzel!!!! 8)
Uporabniški avatar
 MihaPR
Nazadne biu dol 2002, novembra, super vreme, 25 stopinj :) mnjam, pa nutello sm koncno dubu :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA