Moderator: ziga

Uporabniški avatar
 nada
Ja saj te res ni za spoznat :shock: . Od kdaj si pa bjonda....pa mal' laufat začni, preden spet zamenjaš look :lol:!
Uporabniški avatar
 5rca
nada napisal/-a:Ja saj te res ni za spoznat :shock: . Od kdaj si pa bjonda....pa mal' laufat začni, preden spet zamenjaš look :lol:!

jest sm jo učeri po Rožniku vidla laufat :)
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Sej tut mal laufam, sam me noben več ne spozna odkr sem blont, pa tut jest nobenga ne poznam k sm blont. :oops: :D
Uporabniški avatar
 športnik
Jaz vem, da me na Franji ne vidijo več, že zavoljo takšne gužve kot je vedno... In zaradi takšnih norcev kot so nekateri! Sicer jo letos nisem vozil, ampak ne morem, da ne bi malo pokomentiral!
 ton
Tole z gnečo je resen problem: od recimo desetih znancev, ki so letos nastopili, so dva že pred Logatcem sklatili s kolesa. Dejansko se je težko prerivati z onimi, ki samo po slučaju niso na Giru ali Touru (bodo pa naslednje leto garant), in popolnimi začetniki - tak sem jaz -, ki jih neznosno gužvanje spravi v totalno paniko in tesnobo in temu ustrezno reagirajo.
Ker pa s tekaških tekem vemo, da se človek zgolj izjemoma pravilno postavi na štartu (enostavno preveč dejavnikov je), vseeno pa neke grobe omejitve pomagajo, bi bilo morda za REKREATIVNI kolesarski maraton vsaj poskusili sistem boksov. Rakete spredaj, oštri mački takoj za njimi, potem pa nekako čimbolj zdiferencirati 'plebs'.
Uporabniški avatar
 tadejk
LP

se strinjam z boksi, različnimi skupinami in podobnim. Samo pri nas je ključni problem to, da ljudje ne znajo:

1. Oceniti svojih sposobnosti (v kateri boks se boš pa postavil? Enega naprej, da ne boš ostal v gužvi, ne?)
2. voziti v skupini.

Primer. Maratona dles dolomites, kjer jih štarta 8500, pa do Corvare leti tudi 40 km/h, padca v celem dnevu nisem videl. Enako lahko povem za Glocknerkoenig in še celo Slovenci na Wildon Radmarathonu ne norijo tako kot pri nas.

Tadej
Uporabniški avatar
 tadejk
areh napisal/-a:Sam sem dosegel boljši čas, kot lani, pa čeprav sem letos manj kolesaril in več tekel. Izgleda da tek le ni mačji kašelj..Aja , bil sem na veliki.
lpA

Areh, v četrtek si imel ful dobro razpeljavo. :wink:

To je ključ do uspeha. :D

Tadej
Uporabniški avatar
 mare
Rešitev za tiste, ki jih moti gneča in se bojijo padca je, da začnejo bolj zadaj. Če začneš zadaj in voziš z varnostno razdaljo lahko še vedno na vrhniškem klancu prideš dovolj naprej , da najdeš primerno skupino. Je pa res, da se v tem primeru odpoveš kaim 50 mestom v razvrstitvi.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA