Moderator: ziga

Alek
ero napisal/-a:hoj

okvirno ponudbo sem že prejel. jutri sestavim seznam kolesarskih artiklov in vam ga ponudim v pregled. med drugim tudi kolesarsko vetrovko :)

Mogoče pa bo še kaj letos na kašnem maratonu.

Ero???
Uporabniški avatar
 tulček
Hvala Alek, veš jaz sem bolj nova tukaj. Da so po novem TF dresi belo rdeči sem vidla šele pred kratkim.
Tak sem se odločla... za kolo bom imela Ganesha drese, za tek pa sem naročla TF dres, samo ne vem še kdaj ga bom dobila, ker sem prvo rundo zamudila, zdaj pa se nas spet more nekaj nabrat. Isti šmorn.
Uporabniški avatar
 ROSI64
tulček napisal/-a:Hvala Alek, veš jaz sem bolj nova tukaj. Da so po novem TF dresi belo rdeči sem vidla šele pred kratkim.
Tak sem se odločla... za kolo bom imela Ganesha drese, za tek pa sem naročla TF dres, samo ne vem še kdaj ga bom dobila, ker sem prvo rundo zamudila, zdaj pa se nas spet more nekaj nabrat. Isti šmorn.

Za kolesarske drese je padla samo še ideja zaenkrat. Tekaške drese se pa naroča ponavadi ob začetku leta.
 Alek
Upam da bo kaj. Ero se je nekam potuhnil, bemtiš...

Zgleda mu je ULTRABALATON vzel ves čas...

Počakajmo, saj bo...
Uporabniški avatar
 Loni
A to, da je šel Ero na Ultrabalaton, imenuješ ti potuhnjenje??? Ero, ti fajn opravi z vseh 212 km, resi bodo že počakali.
 Alek
Loni napisal/-a:A to, da je šel Ero na Ultrabalaton, imenuješ ti potuhnjenje??? Ero, ti fajn opravi z vseh 212 km, resi bodo že počakali.

Seveda bodo počakali, pa do danes nisem vedel da gre. Naj samo zrihta, dresi bodo že. Nisem mislil nič negativnega s tem potuhnjenjem....če to misliš Loni
Uporabniški avatar
 Loni
Alek, vem, malo sem se spotaknila ob besedo, samo to. Sicer pa je Ero napisal v "blatno" temo, da je ostal doma...
Uporabniški avatar
 ROSI64
ero napisal/-a:hoj

okvirno ponudbo sem že prejel. jutri sestavim seznam kolesarskih artiklov in vam ga ponudim v pregled. med drugim tudi kolesarsko vetrovko :)

Da malo obudim temo, se mi zdi da je šla v pozabo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA