Moderator: ziga

Uporabniški avatar
 areh
Jaz pa sem bil na morju. Škoda. Slišal da je bilo super.
lpA
Uporabniški avatar
 klatez
Vidi, vidi - Štajerci se počasi vračajo z dopusta...

@Zdravko: kako bi koga našel, če vas je pa bilo kot Rusov... "Zastonj" prireditve na našem koncu očitno "palijo". Bo treba še kakšen zastonj tek organizirat v MB, da bo kolikor toliko solidna udeležba... Si šel s kolesom od doma?

@Areh: pa sej ne bi mogel iti brez Polarja :roll:
Uporabniški avatar
 areh
klatez napisal/-a:Vidi, vidi - Štajerci se počasi vračajo z dopusta...

:roll: hehe
Čuj, kaj pa te ni bilo na "moji" turi Fram-Rogla prejšnjo nedeljo?
lpA
Uporabniški avatar
 klatez
Tudi jaz sem kdaj pa kdaj na "dopustu"...

Na Štajerskem sem spet od torka!
Uporabniški avatar
 Vreme
klatez napisal/-a:Vidi, vidi - Štajerci se počasi vračajo z dopusta...

@Zdravko: kako bi koga našel, če vas je pa bilo kot Rusov... "Zastonj" prireditve na našem koncu očitno "palijo". Bo treba še kakšen zastonj tek organizirat v MB, da bo kolikor toliko solidna udeležba... Si šel s kolesom od doma?

Ja zastonj prireditve očitno res prinašajo množičnost. Pa nagrade so bile tudi mamljive. Če bi vse to prenesli na tek bi bilo več kot odlično. Samo en močen sponzor nam manjka pa bo ;)
Uporabniški avatar
 markor
ZdravkoC napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:se vidimo na Pohorju

in kljub vsemu se v veliki gneči nismo srečali ... škoda :shock:

Hja, res je...:?
Aja, ZdravkoC, žal nisi bil izžreban - no, jaz tudi ne..:cry:
He, sem pa se smejal - navigacijskega Garmina je dobil en pubec, ki je ob prevzemu nagrade lepo priznal, da sta se s fotrom zgubla in naredila skoraj še en krog zraven.. (neštajerci press):wink:
Lp!
 sidd
Jaz sem tud bil, sicer na krajši progi, vendarle. Za letos imam dovolj kolesa, bil še na morju z njim :)

Drugače pa so tule: http://www.bikeride.si/html/utrinek.html še slike z prireditve.

"Zastonj" prireditve na našem koncu očitno "palijo". Bo treba še kakšen zastonj tek organizirat v MB, da bo kolikor toliko solidna udeležba...

Sej obstaja - nesov tek. Samo je to kratka zadeva, okoli 3.5 km al koliko že. Če bi bilo kaj večjega ne bi bilo slabo, ja!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA