Moderator: ziga

Uporabniški avatar
 ziga
Slika

:arrow: »Franjo« sta zastavila leta 1982 Zvone Zanoškar in Tone Fornezzi Tof in v nedeljo, 4. julija bo torej na vrsti že njena 23. izvedba. V vseh teh letih je postala 150 kilometrov dolga preizkušnja iz Ljubljane čez Vrhniko, Logatec, Idrijo, Cerkno, čez prelaz Kladje, skozi Škofjo Loko v Tacen pod Šmarno goro dosegljiv cilj mnogoterim ljubiteljskim kolesarjem. Dosegljiv seveda tistim, ki se zanj načrtno, pa čeprav le ljubiteljsko, pripravljajo. Štart bo že drugo leto zapored ob 9. uri v BTC-ju, obvezen pripomoček pa bo tudi tokrat elektronski čip (kavcija bo 7000 tolarjev). Štartnina je v predprijavi po 3500 tolarjev.

Informacije: 070/766-704, http://www.rog.si.
Uporabniški avatar
 vidkul
A gre kdo na Franjo? Jaz neki premišljujem da bi šel.
Tjaša ti seveda greš, zdaj ko imaš novo kolo :lol:

lp Vid
Uporabniški avatar
 Matevz
Žal je na isti dan vedno tudi Ironamn v Celovcu, poleg tega pa mislim, da mi zdravje do nedelje še ne bo dopuščalo 150km.

Tako bom moral po vsej verjetnosti tudi plan za celodnevno navijanje in trening v Celovcu spremeniti samo v navijanje.

Sicer si pa že ful let želim na Franjo, a je zame to ravno najbolj neugoden termin.
Uporabniški avatar
 Tjaša
vidkul napisal/-a:A gre kdo na Franjo? Jaz neki premišljujem da bi šel.
Tjaša ti seveda greš, zdaj ko imaš novo kolo :lol:
lp Vid

Ho, ho, ho, Vid, ne se hecat :!: :twisted:
Moj'ga nov'ga konja bom pa rajš' na morje odpeljala in bova tam po ravnini (vsaj upam) jezdila! Franja.... mogoče, čez leto ali dve!
Uporabniški avatar
 mare
Jaz že moram iti na Franjo. Občutek, da se voziš po vseh 4 pasovih Titove je fenomenalen. Opozarjam pa na nekaj makadamskih odsekov, zato ne pozabite rezervnih zračnic.
Uporabniški avatar
 cebelica
Ja, občutek, ko so glavne ulice Ljubljane rezervirane zate in še za veliko množico drugih kolesarjev je fantastičen. Seveda ga ne gre zamuditi.
Pa godba, ki te pričaka v Idriji, pa vsi navijači...
Opozorilo glede rezervnih zračnic pa kar resno vzemite. Cesta je letos kar razrita.
Se vidimo. LP,

maja

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA