Moderator: ziga

Uporabniški avatar
 ROSI64
Odpiram temo za vaše predloge, mnenja, pobude,...
Jaz se poleg teka ukvarjam tudi s kolesarstvom in mi zato že nekaj let hodi tudi po glavi ideja, da bi imeli tudi kolesarji drese tekaškega foruma. Jaz namreč vedno ko grem na kolesarsko tekmo se prijavim pod TF. Vidim pa da je kar nekaj kolesarjev na tem forumu, ki se poleg teka ukvarja tudi z kolesarstvom. Vem da je TF že po imenu bolj namenjen teku, vendar bi lahko imeli na dresih mogoče pod znakom TF napis "kolesarska sekcija" ali kaj podobnega.
Dobro bi bilo, če bi se v to temo vključil tudi ero in nam posredoval podatke in mnenja ali je to sploh mogoče. Torej zelo dobrodošlo njegovo mnenje.

Torej vabljeni, da napišete svoje mnenje.
 Alek
Se strinjam in sem absolutno za. Podobno kot so bili izdelani triatlonski dresi, bi lahko priskrbeli tudi kolesarske. Bi pa bilo fajn da pohitimo, da jih še dobimo pravi čas.

Ero?
 Alek
Si pa hiter Ero, ni kaj. Jaz bi hlačke in majico (mogoče tudi dolgi rokav), naj bo komplet, kot se šika.
Po moje bi se nas kaj hitro nabralo dvajset. Boš objavil extra temo ali še malo počakamo?
Uporabniški avatar
 ROSI64
Jaz bi vsekakor vzel oboje hlačke in majco, pa mogoče tudi majco z dolgim rokavom.
Cena pa mislim, da ne more biti višja kot v splošni prodaji. :?:

Mislim, da je ideja dobrodošla, da pokažemo našo aktivnost TF tudi na tem področju. :)

Ero hvala za odzil na to temo in za trud, ki ga že vlagaš. :clap:
Uporabniški avatar
 milkec
ton napisal/-a:Pismu, Ero, naslednji korak je 'tekaška kozmetika TF'. :mrgreen:

Šalo na stran... Kaj pa TF očala (brez kakim mesecem sem se s tem pogovarjal z Rodeo Team, ki ima Bolley in R Team)? Saj vem, da nisem v pravi temi, vendar nove za to pa ne bi odpiral. Mogoče bi se ta tema tudi izrabila za vso res uporabno TF opremo!

Torej, kaj menite za sončna očala TF.
 Alek
tulček napisal/-a:
ton napisal/-a:'tekaška kozmetika TF'

Kak dobro! :rol:

Jaz bom ostala kar pri Ganesha dresih, ker rumena ni glih moja barva. Slika

Zakaj rumena? TF dresi so predvsem bele barve, z rdečo kombinacijo.

In lahko malo kombiniraš, en dan Ganesha, en dan TF. Predlagam da naročiš, pa še na ostale apeliram. Upam da se nas zbere dovolj.
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Jaz sem tudi zainteresiran!
To bomo šminkerji :lol: - da bodo le še kakšne rožice zraven rdeče pike in stopal :P
Kaj čelade se da tudi prepleskati ? :mrgreen:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA