Moderator: ziga

Organizator: RKD Krško
Start in cilj V Kostanjevici na Krki.

Start: nedelja, 15. avgusta 2004 ob 10.00 uri s parkirišča gostilne Kmečki hram v Kostanjevici na Krki.

Mali maraton - 30 km
Kostanjevica na Krki - Karelče - Podbočje - Šutna - Velike Malence - Krška Vas - Cerklje - Mraševo - Križaj (okrepčevalnica) - Kostanjevica na Krki

Veliki maraton - 90 km
Kostanjevica na Krki - Karelče - Podbočje - Šutna - Velike Malence - Krška vas - Cerklje - Mraševo - Križaj - Drnovo - Krško - Impolca (okrepčevalnica) - Studenc - Raka (okrepčevalnica) - Smednik - Dobrava pri Škocjanu - Draga - Dolnji Maharovec - Šentjernej - Prekopa - Kostanjevica na Krki.

NAGRADE
Vsi udeleženci maratona prejmejo na cilju toplo malico.
Spominske medalje in majice prejmejo vsi udeleženci, ki bodo maraton prevozili do 15. ure.
Majoliko prejmejo: najstarejši kolesar, najstarejša kolesarka, najmlajši kolesar, najštevilčnejša ekipa, najštevilčnejša družina in kolesar(ka), ki prispe na maraton iz najbolj oddaljenega kraja.
Bogat srečelov za vse udeležence ob prihodu v cilj. Glavne nagrade (med drugim tudi gorsko kolo) se žrebajo po prihodu zadnjega kolesarja v cilj. Nagrade lahko prevzamejo izključno izžrebanci osebno.

PRIJAVE IN ŠTARTNINA
Prijave so možne tudi na dan prireditve, od 8. ure dalje na štartno-ciljnem prostoru.

Štartnina (popusti se med sabo izključujejo):

- v predprijavi: 2.500,00 SIT
- na dan prireditve: 3.000,00 SIT
- imetniki olimpijske kartice: 2.500,00 SIT
Uporabniški avatar
 MihaPR
Moj :driver: je Binch tko da tud jest uletim :)
Uporabniški avatar
 miro
Ali bi bil , kakšen slabše pripravljen kolesar -kolesarka , pripravljen z mano prekolesariti 90km ?
Vozila -i , ne bi prehitro po pameti, toliko , da smo v limitu na cilju.
Na nobeni kolesarski prireditvi še nisem sodeloval ,zato me vleče ,pa tudi dolenci so prijazni gostitelji.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 MihaPR
Hm, jest mam tezkega MTB z najhujšimi gumami tko da lih nebi odkolesaru 90, mogoce mi kej klikne umes pa grem ;)
Uporabniški avatar
 Binch
Jest nimam jajc za tole ... vmes je en cca 350m vzpon in to mi dela nemajhno paniko v glavi :lol:

Lahko se pa pridruzis kakemu od nasih kolesarjev iz kluba, vem da bosta ene dva norela med taprvimi, ostali pa vec ali manj ne in bodo bolj na ziher pa na easy (glede na to, da smo na zadnjem maratonu pobrali nagrado za najtezjega udelezenca).
Uporabniški avatar
 ero
Binch napisal/-a:Lahko se pa pridruzis kakemu od nasih kolesarjev iz kluba, vem da bosta ene dva norela med taprvimi, ostali pa vec ali manj ne in bodo bolj na ziher pa na easy (glede na to, da smo na zadnjem maratonu pobrali nagrado za najtezjega udelezenca).

kateri klub, Turbo M?
Uporabniški avatar
 MihaPR
Mislm da Wild rabbits, ane Binch?
Uporabniški avatar
 miro
Jaz sem mislil , na katerega iz foruma , ki se pripravlja ozirom trenira triatlon.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 cebelica
Ma saj bi šla na kakšen maraton za spremembo. Če ne zaradi drugega, za družbo, ma sem na morju. :?
Sicer pa zaradi dopusta tisti vikend že dirko na Črnivec špricam :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA