Moderator: ziga

Ostali ste včeraj tekli vsepovsod po SLO, sam pa sem nadaljeval "svoj tradicionalni drugomajski Polhograjski Tour" ter prekolesaril krog Drulovka - Jeprca - Katarina - Polhov Gradec - Lučine - Gorenja vas -Škofja Loka - Drulovka. Udeležba se je od lani povečala za 100% ( Sedaj že 2 - članska). Lahko samo ugibam, kakšna bo udeležba ob 200-letnici tega "Toura", 2.5.2204. :roll:

Drugače pa, ta krog je prav prijeten, dolg skoraj 90 km. Okolica je zelo lepa ter raznolika. Cesta je ves čas asfaltna, z izjemo 5 km dobrega makadama kmalu, ko zapustimo Polhov Gradec. Klanci niso problematični, še najbolj strm je kratek vzpon na Katarino. Vreme je bilo naravnost sanjsko z zelo malo nasprotnega vetra :D :D .

Torej, drugo leto, TF-jevci? :wink:
Uporabniški avatar
 alan
...slisi se zelo lepo! Ce bos ob obletnici vabilo na TF pripopal, pa ce mi do takrat ne bodo kolesa ukradli, ti grozi, da se bo udelezba vsaj za enega clana povecala....

:D :D :D
Uporabniški avatar
 klaudi
Vlajko, mimo moje hiše si se peljal in se nisi ustavil? :evil:
Uporabniški avatar
 milkec
pišuka, 2. maj je pa ravno datum, ko sem tradicionalno na moje krogi po Istri! Če bi kakšen drugi dan ali če boš organiziral kakšen "ogled proge" se pridružim!
Uporabniški avatar
 Andrejc
Vlajko, kdaj sta bila med Polhovim Gradcem in Lučinami?

Jaz sem gonil v nasprotni smeri na tem odseku (sicer LJ-Rakitna-Cerknica-Logatec-Rovte-Lučine-Polhov Gradec-LJ).
V Lučinah sem bil okrog 16:00.
Kaj če smo se srečali?!

Sicer pa vreme je bilo res super. Mogoče grem pa drugo leto z vami???
Uporabniški avatar
 Vlajko
klaudi napisal/-a:Vlajko, mimo moje hiše si se peljal in se nisi ustavil? :evil:

Sorry, imel sem te na sumu, da si se udeležila Drenovega griča. :roll: Pa drugič. :D :wink:

Andrejc napisal/-a:Vlajko, kdaj sta bila med Polhovim Gradcem in Lučinami?

Na Lučinah sva bila okoli treh, ampak nisem čisto prepričan. :roll: Sva pa srečala kar dosti kolesarjev. :wink:

milkec napisal/-a:...ali če boš organiziral kakšen "ogled proge" se pridružim!

Dobra ideja :D , en tak easy kolesarski izlet brez gledanja na štoparico. :D Mi je že nekaj kolegov to predlagalo. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA