Moderator: ziga

Ma ko sem zagledal to noro kolesarsko dirko, sem pa pomislil kaj vse ti fantje doživijo na sami dirki, kakšne travme vreme in vse ostalo.
Mislim klele pa enkrat mormo piko odret in prit zrave :wink: in seveda skozi.
Sedaj bom po mojem zagotovo več kolesaril malce za spremembo treninga v samem teku.
No, sam tek bo še zmeraj moja domena!
Poglejte si to norišnico!
MIRKO1 si za akcijo v bližnji prihodnosti mogoče se je bom udeležil čez dve leti jo imam v paci, bomo videli kaj bo iz te moke, a bo kaj kruha, a bojo sam žemlce :wink: :lol: .
www.transalp.upsolutmv.com

ČAO!
tomaz.zupancic napisal/-a:Ma ko sem zagledal to noro kolesarsko dirko, sem pa pomislil kaj vse ti fantje doživijo na sami dirki, kakšne travme vreme in vse ostalo.
Mislim klele pa enkrat mormo piko odret in prit zrave :wink: in seveda skozi.
Sedaj bom po mojem zagotovo več kolesaril malce za spremembo treninga v samem teku.
No, sam tek bo še zmeraj moja domena!
Poglejte si to norišnico!
MIRKO1 si za akcijo v bližnji prihodnosti mogoče se je bom udeležil čez dve leti jo imam v paci, bomo videli kaj bo iz te moke, a bo kaj kruha, a bojo sam žemlce :wink: :lol: .
www.transalp.upsolutmv.com

ČAO!

SAmo ce gre po makadamih in majhnih prelazih mimo velikih cestnih prelazov skratka ce je zadeva za gorske zilave maratonce potem sem zraven.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Na parih slikah sem videl da morajo kolesa še celo nositi :lol: :lol: .Že podatek lahko pove koliko višinskih metrov se naredi, da te kar glava boli.Cirka 20000m višinskih vzponov na celotni trasi.
Ja za čez dve leti ga bom dal v paco.Ker naslednje leto če bo zdravje gremo v Grčijo na šparto.Pol pa novi načrti in plani.
Naslednje leto definitivno ne toliko dolgih dirk.Vse se bo podrejalo šparti in 21km tekom največ dva trije maratoni vključno seveda z SAM ta je zakon po čudovitosti terena.
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA