Moderator: ziga

VINSKA KLET “GORIŠKA BRDA” vabi na 10. Kolesarski maraton češenj, ki bo v soboto, 11.6.2005.

START: Parkirišče poslovne stavbe AGROTEHNIKA GRUDA in naše Vinske kleti – Tržaška 132 (VIČ) ob vsakem vremenu.

TRASA: START Ljubljana 8.30 – Vrhnika 9.05 – Logatec 9.40 – Kalce 9.50 – Godovič 10.15 – Črni vrh 10.30 – Strmec 10.50 – Col 10.55 – Ajdovščina 11.10 – 11.40 – Nova Gorica 12.30 – Solkan 12.40 – Podsabotin 12.55 - CILJ DOBROVO Vinska klet “Goriška Brda” 13.00 – ZAKLJUČEK MARATONA 14.30

PRIJAVE IN INFORMACIJE:
• LJUBLJANA –Vinoteka – Vinotoč, Tržaška 132 (8.00 – 18.00) 01 257 25 70
• DOBROVO – sedež podjetja (8.00 – 16.00) 05 331 01 02
• NOVA GORICA - Vinoteka, Delpinova ulica (10.00 – 17.00) 05 300 27 78
• NA DAN MARATONA V LJUBLJANI 7.00 – 7.45

POGOJI: vplačilo startnine na dan prireditve do 7.45 h 3.000,00 SIT, s povratkom v Ljubljano 4.000,00 SIT. Študenti, dijaki z izkaznico in otroci do 14 let 2.500,00 SIT, s povratkom v Ljubljano 3.500,00 SIT. Za povratek v Ljubljano je število mest na avtobusu omejeno, zato so zaželjene predhodne prijave.

Startnina vključuje poleg organizacije in varovanja še: medalje, pokale za najštevilčnejše ekipe, hrano, pijačo in ogled vinske kleti.
Mlajši od 14 let se lahko maratona udeležijo v spremstvu odgovornega skrbnika.

S svojim startom in potrjevanjem kartončka na kontrolah – udeleženec potrjuje, da je seznanjen s pogoji razpisa; organizator ne odgovarja za morebitno povzročeno škodo na materialu ali ljudeh. Zaščitna čelada je obvezna.

Jaz bom tam! Pridite še vi!
LL, Pegaz :)
 Ninocka
Jaz bi tudi šla na češnje.... :P Samo klanci me malce skrbijo!
pegaz napisal/-a: Ljubljana 8.30 – Vrhnika 9.05 – Logatec 9.40

Pa tudi predvideni tempo je kar hud! Jaz sem recimo iz Tivolija do Vrhnike rabil malce več kot uro, vendar je pa res, da sem imel vseskozi veter v glavo. Tudi iz Vrhnike na Logatev je 35 min kar dobra vožnja!
milkec napisal/-a:
pegaz napisal/-a: Ljubljana 8.30 – Vrhnika 9.05 – Logatec 9.40

Pa tudi predvideni tempo je kar hud! Jaz sem recimo iz Tivolija do Vrhnike rabil malce več kot uro, vendar je pa res, da sem imel vseskozi veter v glavo. Tudi iz Vrhnike na Logatev je 35 min kar dobra vožnja!

Pa saj se lahko peljemo počasneje...Ali so kakšne časovne limite že vmes? Jaz razumem tisto navedbo ZAKLJUČEK MARATONA ob 14:30 kot limito, kar bi nekako šlo, če le ni prevelikih klancev vmes.
 Nataša
ne morem, ne morem, ne morem, ne morem....se odločit...kaj bi to soboto :cry:

če grem na te češnje, potem je ravninski tempo cca.23 km/h, navzdol neomejen, v hrib pa z jezikom do tal.

me mika, me mika.
hja, nič, se namalam v soboto na Dolgem mostu ali pa se ne. :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Dajte no.
Moj cilj je, da se na tej progi dobro imam, skupaj s prijatelji malo odbiciklarimo z za vse znosnim tempom, in da se kaj dogaja. Za čas me prav malo briga, aja, pa češnje me motivirajo!

Še pomnite, tovariši?
Primus o časovnem limitu na 9LM in svoji strategiji:
primus napisal/-a:Sem se pa takrat, ko sem šel v Lj. na cel maraton (prvič) in nisem vedel kaj lahko časovno pričakujem, pri sebi trdno odločil, da ga bom končal v svojem tempu, ne ozirajoč se na eventuelne organizacijske limite, preusmeritve, itd. Številko dol in si občan, ki teče. Zase.
primus

Kola je. Nimaš kej. Nta, get jor es in gir!

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 LILA
jaz hodim na ta maraton že tri leta in moram reč, da do sedaj niso pretiravali s prehitrim tempom

upam, da bo letos tudi tako. prva okrepčevalna postaja je v ajdovščini, kjer se počaka na ostale in zopet v skupnem tempu naprej. pod solkanom je še ena postaja z vodo potem pa do konca nič. vendar so umes bifeji in kdor ima željo se lahko ustavi. ker pa ne bo take vročine kot leta nazaj se mi zdi, da ne bo potrebe.
Uporabniški avatar
 lojzeP
V sredo sem bil službeno na Primorskem, in sem na lokalnem radiju poslušal predstavitev tekme. Me je imelo, da bi še isti dan zajahal Fokusa in šel prečekirat traso 8)
Ker me je moj duatlonski frend Matej pustil sredi toplote ne ledu :cry: :shock: ( menda argumentirano ), še malo cincam, kako in kaj ( popoldanske obveznosti :idea: ).

Ne vem no, kva čmo zdej .... :?
Uporabniški avatar
 mirko1
nekoč,nekje :shock: ,sem prebral da imajo v brdih na ta dan tudi "tek po briških gričih"
a mogoče kdo kaj ve o tem?
lp.mirko
Uporabniški avatar
 pegaz
CmekicaP napisal/-a:... jada jada jada, še malo cincam, kako in kaj ( popoldanske obveznosti :idea: ). Ne vem no, kva čmo zdej .... :?

Nč cagat! Hitr pumpo u roke pa gume pumpat pa ketno mazat!

Milkec: če greš sam proti vetru, je itak k*kec. Tu se vozi v skupini, takoj dobiš dodatnih 5-10 km/h v r!t.

Vsem TF-jevcem, ki pridejo zraven, obljubim posebno presenečenje.
(nima veze z organizatorjem - tole bo samo od mene).

LojzeP, Mirko1, tud če prideta sam na cilj, sta dobrodošla! (velja tud za ostale).
Samo Gas!
LL, PeGas !)
Uporabniški avatar
 Tjaša
:x :( :cry: J'st bi tud čeeeešnjeeee jeeeedla :!: Zakaj pa ni organiziran tud polmaraton :-(( :--( :--( :--(
 laufar
Tjaša napisal/-a::x :( :cry: J'st bi tud čeeeešnjeeee jeeeedla :!: Zakaj pa ni organiziran tud polmaraton :-(( :--( :--( :--(

Pa pejta s kulesam! :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Mr. IronBikeMan napisal/-a:
LojzeP, Mirko1, če prideta v cilj častim pivo in čevape

Jah, pa kuj povej fante - sem z eno nogo že na biciklu .... :D
Uporabniški avatar
 pegaz
lojzeP napisal/-a:
Mr. IronBikeMan napisal/-a:LojzeP, Mirko1, če prideta v cilj častim pivo in čevape

Jah, pa kuj povej fante - sem z eno nogo že na biciklu .... :D

Lojze, boš mogu nehat une čudne, čudne ciharete kadit! :shock: :roll:
Neki ti tale virtualna realnost ne gre čist skupi z osnovami branja in pisanja, a? Al so se pa sam učalca zarosila? ;)

Ja, ampak čevapi s perom bi se pa tud men prlegli. Zihr se jih bo dal ubost. Samo ti dodji, bato! :) :P

Zig, PeGas :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA