Moderator: ziga

Uporabniški avatar
 tmp
Tole bo pa spet zanimivo spremljat.
Ampak norci so pa vsi, ki tam sodelujejo, tekmovalci in
tudi njihove ekipe,

Bravo......
Uporabniški avatar
 Lucifer
Trenutno ga neki server serje, drgač pa po zadnjih podatkih vodi M. Baloh Jure je drugi, nej vidjo amerikajnerji kva je Slovenija - DEJMO!!!!
Uporabniški avatar
 mare
Mene skrbi tale Trevino. Že lani je skoraj gotovo goljufal, pa sodniki niso hoteli nič videti. Zdaj pišejo, da je po 600 miljah videti povsem spočit. Meni je spet sumljiv. Potem si pa še upajo napisati na uradni spletni strani, da se bojijo, da si bosta naša spredaj pomagala. Ti američani so res enim lumpi.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
mare napisal/-a:Mene skrbi tale Trevino. Že lani je skoraj gotovo goljufal, pa sodniki niso hoteli nič videti. Zdaj pišejo, da je po 600 miljah videti povsem spočit. Meni je spet sumljiv. Potem si pa še upajo napisati na uradni spletni strani, da se bojijo, da si bosta naša spredaj pomagala. Ti američani so res enim lumpi.

Ja takle bi rekel če je spočit kot da bi komaj začel pol je pa kaj fasal v žilo :lol: :wink: .Mislim kljub temu da o kolesarstvu nimam dosti pojma o naporih že,to je pa višek da po tolikih kilometrih je popolnoma skoraj popolnoma svež.Nevem, če nima kaj US ARMY kaj prste vmes :twisted: :twisted: .Ma sam našedva jih bosta z Slovensko trmo ugnala :lol: :lol: :wink: .
Na koncu naj zmaga najboljši in najvztrajnejši, a upam da bosta to naše dva kolesarjegrizca :wink: :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 Lucifer
Jur prvi, Marko drugi dve uri za njim po cca 1200km na 14 kontroli.
Uporabniški avatar
 andrejl
mare napisal/-a:Potem si pa še upajo napisati na uradni spletni strani, da se bojijo, da si bosta naša spredaj pomagala. Ti američani so res enim lumpi.

kje si to prebral? če misliš tole There was some speculation that these two may be pushing each other along. The question is: will they pay for their early exertions in the closing days of the race? je to bolj mišljeno kot da en drugega "priganjata" oz. da imata neko interno dirko in da je možno, da se bosta zato na koncu prekurila, ne pa da si dobesedno pomagata.

lahko pa da si mislil kaj drugega...

lp, andrej
 Ninocka
Bravo Marko, Bravo Jure! Gremo tako naprej!
Uporabniški avatar
 Manika
Jure še vedno vodi :clap: , Marko pa je malo zaostal in je zdaj 4.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Bravo Jure, bravo Marko!
Najbolj sem vesel da se sliši beseda Slovenija, Slovenija in zopet tako naprej.Da bodo oni našopirjeni Američani videli, da tudi na sončni strani alp obstaja cela legija izrednih športnikov med 2milijona prebivalcev :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 bojank
tomaz.zupancic napisal/-a:Bravo Jure, bravo Marko!
Najbolj sem vesel da se sliši beseda Slovenija, Slovenija in zopet tako naprej.Da bodo oni našopirjeni Američani videli, da tudi na sončni strani alp obstaja cela legija izrednih športnikov med 2milijona prebivalcev :wink: !
ČAO!

Se že kar uredu sliši. Na strani razupitega Mika Trevina

http://www.teamtrevino.com/

piše tole:

So what's up with Slovenia?
With both Juré Robic and Marko Baloh – both Slovenians – and arguably Mike’s biggest challengers – it’s seems appropriate to give you guys a little education about Slovenia. The country sits just east of Italy, below Austria and north of Croatia. They joined the European Union in May 2004 and were part of Yugoslavia from 1945 until gaining independence in 1991.

Pa še zemljevid je dodan.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA