Moderator: ziga

darcy
še ena "franja" je za nami,
vreme lepo, vendar soparno,
udeležencev kot kažejo rezultati http://www.timingljubljana.si/tudi zelo veliko, seveda tudi članov TF,
po včerajšnjem teku v Mislinji, sem imel na začetku težke noge,
ki pa so se v zaprti vožnji do Vrhnike ogrele,
potem je pa letelo vse do Cerkna, na Kladje počasi,
nato pa spet do cilja lepo v zavetrju
tokrat brez padcev in predrtih zračnic
še čas 3:30:21 (bruto)
obširna debata o "franji" je pa seveda nahttp://www.bicikel.com/sl/forum/?thread_id=14075&p=27&PHPSESSID=524c398f2d2fa8ab2ecf54a5b0edba37
čestitke tanjao za tretje mesto

lp Dare
 ton
Moja prva, ustrezno zeznjena (Kladje, totalna panika ob gužvanju do Vrhnike, od Škofje Loke do Zbilja sem vodil 'vlak', ker nihče ni hotel menjati) in ustrezno patetična, da se solzim pri 850. mestu...
Organizacija v primerjavi s tekaškimi tekmami na visoki ravni, okrepčevalnice naravnost vzorne (z vnaprej znanim jedilnikom), na cilju pa odlični makaroni v variaciji samo paradižnik/paradižnik s tuno. Sam sem celo pot sanjal sladoled in sem napadel ledov kamion z zastonj 'vzorci', torej se mi je izpolnila še ta sanja.
Edini minus: da se je za bon za pijačo lahko prejelo samo izdelek Šišenske Pivovarnice. To, da so kolesarji za par stopinj manj topel narod od tekačev, sem pa že itak vedel.
Uporabniški avatar
 matej712
Odlično organizirana prireditev, žal mi ni uspelo premagati magične meje 4:00. Malce sem bil utrujen od sobotnega mošenjskega teka, svoje je opravila tudi vročina in posledično krči. Tako mi je v Poljanski dolini ušla skupina, še ena pa na zadnji postaji v Šmartnem. Kljub temu sem z rezultatom zadovoljen (4:15) saj sem prvič prišel do cilja utrujen "do daske". Pa še motivacijo imam za naslednje leto..
Uporabniški avatar
 bojanu
Čestitke Andreji in Tanji za odlično vožnjo :laola
Midva sva se včeraj samo razpeljala do Škofje Loke, navijala in fotografirala.
[url=http://sports.webshots.com/album/559488976UpEjqI]
Slika
Slikce[/url]
 ton
Hvala, Bojanu! Našel sem se!
Je pa tudi posnetek 003 prav zanimiv.
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Jaz se pa še nisem našla. Včeraj sem imela namesto vpadljivega vijoličastega zurogonskega dresa bolj umirjen poletov dres. :D
Uporabniški avatar
 bojanu
Če bi mela zurogonskega, bi te prej opazil :wink:
Uporabniški avatar
 areh
Sam sem dosegel boljši čas, kot lani, pa čeprav sem letos manj kolesaril in več tekel. Izgleda da tek le ni mačji kašelj..Aja , bil sem na veliki.
lpA
Uporabniški avatar
 Cowboy
jst pa na tamali franji. slabši kot lansko leto :?
ampak cel pa sem ostal :D
Uporabniški avatar
 areh
Cowboy napisal/-a:jst pa na tamali franji. slabši kot lansko leto :?

To je pa tak najvažnejše..
lPA
Uporabniški avatar
 Cowboy
areh napisal/-a:

lPA

ampak čist res. ti prov odleže ko prideš cel čez ciljno črto
Uporabniški avatar
 matej712
Cowboy napisal/-a:
areh napisal/-a:

lPA

ampak čist res. ti prov odleže ko prideš cel čez ciljno črto

meni se Franja ni zdela posebej nevarna. Imel sem to srečo, da sem videl le en padec malo pred Cerknim, ko je nekdo zapeljal na bidon. Mislim, da ni bilo hujšega, tip je vstal in se odpeljal naprej.

Sem bil pa prejšnji vikend na maratonu češenj - tam je bila pa katastrofa. Pokalo je kot na fronti. Tako naslednje leto ne bom več v dilemi ali "češnje" ali Vršič iz Trente. Zaradi slabih izkušenj sem se skoraj odpovedal Franji, pa se na srečo nisem.
Uporabniški avatar
 5rca
AndrejaT. napisal/-a:Jaz se pa še nisem našla. Včeraj sem imela namesto vpadljivega vijoličastega zurogonskega dresa bolj umirjen poletov dres. :D

sem te našla jaz :wink:

Slika
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Če bi vedla, da me boš gor napopala, bi se šla preobleč, počesat in mejkap uredit, tko sem pa najprej na pir letela, pol pa na oder. Jah, tko kot je v navadi pr Šiškarcah. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA