Moderator: ziga

Lani sem prejel informacijo, da bi tudi nekateri člani tekaškega foruma želeli preizkusiti kolesa, pa niso vedeli za dogodek. Zato tokrat objavljam tudi na tekaškem forumu.

V nedeljo 13. aprila bom v Ljubljani pripravil testne vožnje z ležečimi kolesi. Preizkusiti bo mogoče naslednja lezikolesa:

Azub MAX (USS)
Azub 5 (ASS)
Hase Kettwiesel z mountainDrive menjalnikom
ScooterBike (LWB) in
ScooterTrike (za starejše ali tiste ki imajo težave z ravnotežjem)

Test koles bo predvidoma možen od 10 - 13 ure. Prosim za predhodno prijavo preko kontaktnega formularja na spletni strani http://www.udobnoposvetu.si ali na telefon (040) 428 540.

Testne vožnje v Mariboru in Celju ne bodo posebej organizirane, saj je možno testiranje koles kadarkoli, seveda po predhodnem dogovoru. V primeru velikega zanimanja za kak drug kraj, se je možno dogovoriti tudi za dodatni termin in lokacijo.

Lp,
Peter
 luzr
Kaj ni nobenih interesentov za preizkus?

Ojster, napiši malo kje bo to v nedeljo :).
Prišel bi na en krog
 Ojster
Zdravo,

Če se prijaviš na peter@tobi.si ti sporočim lokacijo. Nisem je namreč javno objavil, da se ne bi preveč nekontrolirano zbrali kandidati za testiranje.

Lp,
Peter
Uporabniški avatar
 mare
Jaz sem se pri prejšnjih akcijah že 2x javil, pa nikoli nisem dobil podatka, kam naj pridem na test. Zdaj se mi zdi vse skupaj že malo brez veze. Pač očitno nikoli ne bom imel lezikola.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Mene bi tudi zanimalo, če bi bilo objavljeno kje bo. Ker pa nisi nikoli prepričan o prostem terminu, se pa tudi prijavil ne bom, če nisem 100%.

Meni osebno se mi zdi, da je boljše če prideš brez najave, kot pa da se prijaviš in potem ne prideš, ker ne moreš.
 Ojster
Mare,
Ni mi sicer logično zakaj bi prišlo do tega, ampak očitno nisem nikoli dobil tvojega e-maila... Ne morem reči drugega kot to, da mi je žal, da v dveh primerih nisi dobil povratne informacije. Verjamem pa, če bi imel željo postati lezikolesar, te to vsekakor ne bi odvrnilo od tega, da bi to tudi postal... Tak da ;)

Rosi64, kar se prijave tiče je to zgolj informativno, tako da naj te ne skrbi da ne bi prišla. Se včasih zgodi, da kdo ne pride. Prijava ni zavezujoča. Tak princip uporabljam zgolj zato, da imam neko kontrolo nad tem kdo pride.

Lep vikend vsem! Upam, da v nedeljo ne bo deževalo, napoved je že taka da bi naj bilo zgolj oblačno dopoldan...

Lp,
Peter
 Ojster
Mare sem sedaj dobil tvojo prijavo in sem poiskal v arhivu, če imam kak tvoj e-mail od prej in sem našel tole:

v formularju na moji strani si mi pod besedilo napisal:
"me zanima"

Jaz sem ti nazaj odgovoril, da bi potreboval nekaj več informacij, ker iz tega ne morem razbrati za kaj se gre. Ali bi želel priti na testne vožnje in če ja, v katerem kraju. In ti mi na to nisi nikoli odgovoril... Pisal si mi pa lani 16.4.2007

Tako da to, da nisi dobil odgovora od mene ne drži. Dobil sem pa od tebe zgolj en e-mail.

Lp,
Peter
 Ojster
Damajaty,

Imam, ampak zgolj zase ;) za zabavo. Drugače pa sta ta dva fanta profesionalca za te zadeve:

http://www.unicycle.si/
in
http://www.2simpl.si/

Želel bi se pa ob tej priložnosti zahvaliti vsem, ki ste prišli na testni dan ležečih koles. Vreme sicer ni bilo najboljše, a mokri pa vseeno nismo bili.

Če je kdo zamudil, pa se seveda lahko dogovori za test individualno. V Bistrici ob Dravi (6km iz Maribora) sem po predhodnem dogovoru zmeraj na razpolago.

Lp,
Peter
Uporabniški avatar
 mare
Ojster napisal/-a:Mare,
Ni mi sicer logično zakaj bi prišlo do tega, ampak očitno nisem nikoli dobil tvojega e-maila... Ne morem reči drugega kot to, da mi je žal, da v dveh primerih nisi dobil povratne informacije. Verjamem pa, če bi imel željo postati lezikolesar, te to vsekakor ne bi odvrnilo od tega, da bi to tudi postal... Tak da ;)

Rosi64, kar se prijave tiče je to zgolj informativno, tako da naj te ne skrbi da ne bi prišla. Se včasih zgodi, da kdo ne pride. Prijava ni zavezujoča. Tak princip uporabljam zgolj zato, da imam neko kontrolo nad tem kdo pride.

Lep vikend vsem! Upam, da v nedeljo ne bo deževalo, napoved je že taka da bi naj bilo zgolj oblačno dopoldan...

Lp,
Peter

Tokrat sem sporočilo sicer dobil, a na služben mail, da sem ga lahko prebral šele v ponedeljek, ko je bilo vse že mimo. Res ne vem, čemu taka konspiracija. Kot da bi trgovali z drogo.
 Ojster
Sej Maribor ni tako daleč, da ne bi mogel priti tudi individualno, če te to res zanima. V tujini se ljudje prepeljejo tudi 1.000km daleč, da preizkusijo kakšen tip ležečega kolesa.

Pri nas so pa razdalje tako majhne...

Lp,
Peter

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA