Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tadejk
Očitno sem res prvi, edini pa prav gotovo nisem bil.
Prireditev je uspela, naš tek pa tudi. Možno je bilo teči en krog po 3 km ali pa 3x3km.
Najbolj mi je bilo všeč to, ker sploh ni bilo merjenja časa, pa seveda žrebanje nagrad, kjer sem PRVIČ V ŽIVLJENJU nekaj dobil. In to glavno nagrado uro Swatch. Seveda sem jo za določene bonitete podaril ženi in iz tega iztržil maksimalno.

Žena je prvič tekla na prireditvi in uspešno preživela krst, pa rekla je da bo šla še kdaj, super.
Uporabniški avatar
 ero
tadejk napisal/-a:Najbolj mi je bilo všeč to, ker sploh ni bilo merjenja časa, pa seveda žrebanje nagrad, kjer sem PRVIČ V ŽIVLJENJU nekaj dobil. In to glavno nagrado uro Swatch.

waw, čestitam. tole pa postaja že drugi sindrom TF. milkec v jaski glavno nagrado - vikend u Beću. Tjaša v plitvicah glavno nagrado - kolo, Tadej v MB glavno nagrado - svočko, Fotr in Ero v Logatcu velik nahrbtnik in veliko športno torbo - svašta :shock: :D
Uporabniški avatar
 tadejk
Hja, počasi bo treba že kaj v davčno napoved napisat :lol: ali pa uradu za preprečevanje korupcije :twisted: .

Sicer pa jaz sem svojo nagrado podaril ženi, pa naj jo ona napove.
:D :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA