Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

http://www.primorske.si/pn/article_wide ... 12327,1,42

Precej je napisanega tukaj, res je viden napredek, je pa še par čist enostavnih stvari, ki se dajo na lahko odpravit, (zakaj vztrajno trditi o 8 km progi, če je že dalj časa jasno da je dolga cca 6.4, 6.5 km)

Avtor prispevka v primorskih novicah se je udeležil vseh 17 tekov za pokal PN. Bravo. Pred, med in po teku pa še službene zadeve. Vsaka čast.

Rezultati so tule, na koncu

http://www.filipides.com/index.php?opti ... &Itemid=93
Nazadnje spremenil RoKo, dne 17 Okt 2008, 22:35, skupaj popravljeno 2 krat.
 nana
Pri ženskah je potrebno odštet 10 minut, ker smo štartale z zamikom. Na reztultatih to ni navedeno. Če je razumljivo, da niso imeli časa časov korigirat na razglasitvi, sedaj bi pa to lahko naredili (preden so rezultate objavili) :roll:
Uporabniški avatar
 RoKo
nana napisal/-a:Pri ženskah je potrebno odštet 10 minut, ker smo štartale z zamikom. Na reztultatih to ni navedeno. Če je razumljivo, da niso imeli časa časov korigirat na razglasitvi, sedaj bi pa to lahko naredili (preden so rezultate objavili) :roll:

Res je, to pa spet spada med tiste enostavne stvari, ki jih morajo rešit.
Morda pa popravijo, če tole berejo.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Ja, jaz sem tudi včeraj udeležil tega teka, predvsem iz razloga, da sem kasneje lahko kupil kakije...tako, da se nisem preveč obremenjeval s samo tekmo. Drugače pa načeloma nisem opazil kakšne večje pomanjkljivosti, polar mi je nameril 6.04 km, tako, da ne vem zakaj so objavljali, da je proga dolga 8 km :shock: :?: :arrow:v cilju sicer pogrešal kakšno sadje, za tako kratko progo pa mislim, da okrepčevalnice niso potrebne :roll:, z rezultatom sicer zadovoljen, čeprav sem imel občutek, da bi lahko tekel še hitreje...Sicer pa svojevrstno doživetje teči ob morju, tako, da se bom drugo leto zopet udeležil tega teka...pa še festival kakijev je...mljask :lol:

Ja, nč, zdaj pa psihična priprava na Palmanovo...

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 jegart
Tudi jaz sem se udeležil teka, čeprav je za 6,5 km progo kar daleč v Izolo.
Ampak kot je rekel že nekdo se splača zaradi kakijev. Tek je kar solidno organiziran, prav dobra sta kava in čaj za pohvalit. Rezultati primerno hitri, le progo je treba popravit v kilometrih.

KAR ME NE UNIČI, ME OKREPI

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA