Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 areh
Bravo organizator, bravo vsem udeležencem. Dobro je bilo!
lpA
ps. Ta pametni se najprej postavi v vrsto za fujter in šele nato v vrsto za majico :wink:
Uporabniški avatar
 jonas
50cent napisal/-a:Jonas, sicer ni kritika, ampak malo v razmislek. Smo se zgoraj pogovarjali, da nagrad, ki ste jih žrebali niste razdeljevali najbolj logično....recimo prvo ste izžrebali prvo nagrado kolo potem pa kar po vrsti eno za drugo....Recimo, Zdravko je bil izžreban kar precej hitro in je dobil meter pa majhno žago, jaz recimo 3dišeče sveče. Na koncu pa ko ste prenehali z žrebanjem, ker se vam ni več dalo žrebati ali pa bi vse skupaj trajalo predolgo, pa ste dajali kot nagrade kolesarske drese, pa Nesove kratke majice.....skratkaebano dosti bolj "vredne" stvari.
Mogoče kompliciram :wink: ampak si sam rekel naj tudi malo pograjamo :) , da bo naslednjič še bolje.....vse ostalo pa je bilo super.
Brez zamere,
Lp :)

kritike so tudi dobrodošle, da se kaj iz tega naučimo za drugo leto :D
kolo je bilo izžrebano kot prvo iz razloga, ker so takrat imeli še vsi listke v rokah, velika večina jih je bila še gor in so bile enake možnosti za dobitek,..
glede druge stvari pa tako,.. enostavno je bilo preveč nagrad in se je vsa stvar malo zavlekla ,.. bomo za drugo leto poskrbeli da jih bo manj in zato bolj bogate :D se bomo potrudili da bo 2008 boljše
hvala za pohvale

prilagam še slike http://www.stabuc.com/www/TekNaPohorje2007/index.html

lp
Nazadnje spremenil jonas, dne 30 Dec 2008, 10:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 miroR
Po Sladkih 6 sem se kljub manjši poškodbi odpravil na 2.Peš na Pohorje.
Cilj mi je bil,da samo pridem do vrha,saj nisem hotel izpustiti tega teka.
Držim se reka: Pohorje je zakon ! Na koncu sem ugotovil,da moj tek sploh
ni bil tako slab,saj sem zaostal samo 1 min za svojim najboljšim dosežkom.
Čestitke Olsonu za 1.mesto v kategoriji :cast1: .Vreme je bilo enkratno,
organizacija odlična - malo je šepalo pri žrebanju nagrad in podelitvi
majic,upam,da bo drugo leto boljše.

:lauf:
Uporabniški avatar
 jonas
2. Peš na Pohorje

Prireditve Peš na Pohorje se je letos udeležilo 120 pohodnikov in 86 tekačev, kar je glede na hladno in zjutraj še deževno vreme zagotovo za vse sodelujoče razveseljivo; obenem pa je to vzpodbuda za organizatorje, ki za naslednje leto obljubljajo še boljšo prireditev.
Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljeni!

Bravo Miro R, Zdravko C, Janez U, Rudi V, in ostale pohorske grče!

Čestitam za udeležbo in dosežene čase. Verjamem da ste uživali v teku navzgor in (mogoče tudi) navzdol. Ta proga je nekaj izjemnega v Sloveniji in škoda da je mi (mariborčani) ne izkoristimi še več ( npr.zimska liga, letna liga,12 urni ali 24 urni dril (ala Kališče), nočni tek,
... skratka možnosti je veliko.

Upam, da se bomo le zganili...

Lep dan še naprej! Zvone
Uporabniški avatar
 tadejk
Glej to, kakšen boj. 50cent, pa ti si to zares vzel. :P
Slika

Slika

:D :D :D
Uporabniški avatar
 50cent
Ja :D , zadnjih 30 metrov pa sem res vzel čisto zares in iztisnil zadnje atome moči iz sebe :D . Saj potem pa k sebi nisem mogel priti vsaj 5 minut :rol: ....ja huda kondicija je ta, ki jo kažem....
PS: Sicer pa je to bilo za publiko, ker sem videl par lepih punc kako gledajo......saj drugače nebi :ignore: :lol: :rol:.

Uporabniški avatar
 Vreme
Hahha tadej ti tako turistično (izgleda, kot da si komaj začel) do cilja, 50cent pa kot, da ima raketo v r*ti. :lol:

Nič nista napisala, kdo pa je bil prvi na cilju???? :twisted:
Uporabniški avatar
 50cent
Kaj si kdaj dvomil v mene :wink: :?:....sicer pa se mi je Tadej itak pustil :) .

Uporabniški avatar
 olson
Bravo 50 cent ti si tuki lepo demonstriral kako se je treba do zadnga metra borit :laola (še leto ali dve pa boš use dol pometu). :juhuhu:
lep pozdrav OLSON :lol:
Uporabniški avatar
 jonas
in še poročilo, ki ga boste jutri lahko brali v tedniku Total Tedna

http://www.totaltedna.si/default.asp?rb=10&id=3803

lahko tudi tam kaj pokomentirate :)

Slika

se vidimo drugo leto v nedeljo, 9.11.2008 ko bo že 3.Peš na Pohorje, z veliko novostmi :idea:

ZIMSKI POKAL PEŠ NA POHORJE 2007/2008

če pa še nimate dovolj pohorja pa lahko pridete vsako nedeljo ob 9.30h
od 2.12.2007 do 9.3.2008 na zimski pokal Peš na Pohorje,
več o pokalu na teh dveh povezavah

pogovori na to temu na tekaškem forumu
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=8086&start=0

in stran organizatorja
http://www.srichinmoyraces.org/si/zimski_pokal

Lep pozdrav, do naslednjega leta oz. na Zimskem pokalu
Peš na Pohorje, vsako nedeljo :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA