Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MojcaZ
Laufer napisal/-a:
MojcaZ napisal/-a:Najprej sploh nisem vedela ali bom šla ali, ker je moj sotekač odpovedal.
....
Čeprav sem skoz upala, da spoznam kakšnega čednega :Fita :oops: ...

Saj sem vedel, da jih bom slišal :cry:
Me zanima kaj na to pravi ... :twisted:

Laufer, sej veš, da ti plačam kavo ali :beer: sam, če boš tih! :rol: :lol:

Sej če gledam še nisem greha nardila, ali pač? :roll: :wink:

Nič te nisem kregala, sam pogrešala sem te. :wink:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 Laufer
MojcaZ napisal/-a:
Laufer, sej veš, da ti plačam kavo ali :beer: sam, če boš tih! :rol: :lol:

:ignore: o čem smo že govorili :toast:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Pade pijača, upam, da kmalu. :wink:

Čist na tiho ti povem, da je jutri moj dan :ignore: in sem ti dolžna zato dve pijači. :toast:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
MojcaZ napisal/-a:
Čist na tiho ti povem, da je jutri moj dan :ignore:

se priporočamo tudi tisti, ki držino tvojo skrivnost na varnem. :idea:
bom jutri glih u LJ, pa lahko tudi neposredno uredimo okoli podajanja desnice in praznenja denarnic. :roll:

sicer pa tudi ženska populacija sosednje nam države sodelujočih na in ob teku ni bila ravno vredna pogledov vstran. :oops: 8)
pravi užitek mi je bilo biciklirati med vami z bolj ali manj bistroumnimi idejami, nasveti, komentarji in nevemvečtočno kakšnimi željami po fotkanju, pa še tko pomembnega sem se počutil, ker so se mi še karabinjerji umikali s ceste - uni gasilci al kuga so že bli zaeni s tistimi peresi za klobuki bi bili pa itak glavne face na TF topicu "jagri preštejmo se" ..... :shock:
 bojanm
BoF je sporočil.
Časopis Total,na srednjo stran nas je dal,
s slikco in člankom na dnu strani smo pristal.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj TF družba,

kot sem obljubil, sedaj objavljam še komplet fotk iz Palmanove.

Večino je posnela Maša, ki mi je s tem dala ogromno dela, se ji pa seveda še enkrat zahvaljujem za pomoč. Sedaj, ko mi je končno uspelo na splet naložiti vseh 428 FOTK, sem si pošteno oddahnil. Upam, da se boste našli na kateri od teh fotk.

Zdej si bom pa privoščil malo tekaškega in foto počitka. Vsaj kakšen teden ali dva. Tko, da gremo te dni lahko tud na kakšen pirček, tisti, ki se boste podili v bližini Jarš in širše okolice.

Mam še ene par vstopnic za savno in masažo v Logatcu, pa bo treba to porabit. Staša, ko boš načrtovala obisk športnega centra na vašem koncu me pokliči.

Lepo tekajte!

MatjazV
 jakica
[quote="MatjazV"]
kot sem obljubil, sedaj objavljam še komplet fotk iz Palmanove.
Večino je posnela Maša, ki mi je s tem dala ogromno dela, se ji pa seveda še enkrat zahvaljujem za pomoč. Sedaj, ko mi je končno uspelo na splet naložiti vseh 428 FOTK, sem si pošteno oddahnil. Upam, da se boste našli na kateri od teh fotk.
Zdej si bom pa privoščil malo tekaškega in foto počitka. Vsaj kakšen teden ali dva.

Matjaz nedvomno sem ti resnično povzročila ogrOOOOmno dela in se ti še enkrat opravičujem. 428 fotk!!! :!: :shock: ; definitivno si zaslužiš pošten oddih in počitek :D :clap: :juhuhu: :toast:
Vseeno pa hvala za zaupanje take "mašinerije", ob kateri se človek brez težav zelo hitro lahko vživi v vlogo fotoreporterja, čemur pa seveda zaradi pomanjkanja izkušenj lahko sledijo nepredvidene posledice :oops:.
Hkrati pa resnično upam, da se bo večina forumovcev našla vsaj na eni fotki :wink:.
Srečno pri iskanju svoje podobe in mirne živce, ker tega je resnično kar zajeten kupček. :roll: :bum:

Pa lep pozdravček vsem od mene, na novo pridružene :heart :D.
 nana
jakica napisal/-a:Pa lep pozdravček vsem od mene, na novo pridružene :heart :D.

... tekačice :?: :D
Uporabniški avatar
 MatjazV
jakica napisal/-a:Matjaz nedvomno sem ti resnično povzročila ogrOOOOmno dela in se ti še enkrat opravičujem. 428 fotk!!! :!: :shock: ; definitivno si zaslužiš pošten oddih in počitek :D :clap: :juhuhu: :toast:
Vseeno pa hvala za zaupanje take "mašinerije", ob kateri se človek brez težav zelo hitro lahko vživi v vlogo fotoreporterja, čemur pa seveda zaradi pomanjkanja izkušenj lahko sledijo nepredvidene posledice :oops:.
Hkrati pa resnično upam, da se bo večina forumovcev našla vsaj na eni fotki :wink:.

Ja, je bilo precej dela. Zato sem tudi zamujal z objavo fotk. Moram te pohvaliti, si mela mirno roko in oštro oko. Zato so slike izpadle super.

Hvala in LP

MatjazV
 jakica
No, vsaj to da, če jih je že toliko, so vsaj dobre in ni "film" za stran vreč oz. moje veliko prizadevanje in trud nista bila zaman.:juhuhu:
Vsekakor pa je bilo meni nedvomno bolj luštno šklocat kot pa tebi MatjazV potem to urejat in pregledovat zato :cast1:.
Verjetno se pa strinjaš, da bi oba imela veliko manj dela, če bi bili forumovci ob takšnih priložnostih v večini malce bolj prepoznavni (npr. ne vem mogoče nekaj v smislu majic :TF) ).

Vsekakor pa je delo opravljeno in izdelki so na voljo množičnemu občudovanju :laola.

Uživajte + lp.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA