Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

eggy
Oii

Ja, res je bilo fajn. Precej toplo, ampak.....

Laufar......super slikce :)

Pridem še kdaj.

eggy
Uporabniški avatar
 jpotoc
Na žalost moram v sobotah na delo, drugače bi se zopet podal na duatlon. Se vidimo v letu 2008.
Uporabniški avatar
 Junc
Tek, ki mi je v celotni sezoni najbolj všeč. Blizu, veliko se dogaja, pa dobiš še kaj zraven in na moji omiljeni progi. Vreme letos je naredilo da so bili rezultati pri vseh bistveno slabši. Se je pa moja kategorija zelo pohitrila, tako da tudi z lanskim rezultatom nebi bil veliko boljši.
Velika udeležba TF na teku, hladno pivo, dober golaž so le malenkosti, ki vabijo naslednje leto.
Aja, zelo lušten otroški tek je bil. Pohvalno.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Po dolgem času spet na tekmi, očitno še vedno lahko hitro teče, 1. kategorno, 10. absolutno :)
Je pa Lana ob svojem 2 mesecu dobila prvo medaljo za otroški tek :D Nataša pa za obkrožanje Brda z vozičkom :)
Uporabniški avatar
 TANJAO
Tudi mi2 z mojim sva uživala, po slikcah sem videla, da sem kar precej friška skoz cilj prišla, sem se malo pošparala za sedenje pod kozolcem s kozorogom v roki. Hvala Prireditelju- to z veliko začetnico ni pomota...
Eni smo dočakali še Črnogorsko ohcet ...
:wink:
Hvala Gorenjcem za dobro druženje

PS: LanaP je zvozila tud 10- ko!!!

Tanja+Mirč
 Nataša
TANJAO napisal/-a:Eni smo dočakali še Črnogorsko ohcet ...

Deja Doler se je poročila :lol: :roll:

Sicer pa - čestitke vsem, predvsem pa Mihu za prvo mesto! Lana je bla ful ponosna na svojega očija, en stric ji je pa še medaljo za otroški tek dal, ker je v spečem stanju obkrožila Brdo. Jaz mam žulje od tevic, upam pa, da kolesarjem nisem bila preveč v napoto, sem se ves cajt trudila, da sem z vozičkom "skakala" v travo, ko ste vozili mimo.

Naslednje leto grem pa spet na duatlon.

Fajn prireditev!

p.s. tini je mel črne špegle, se je skrival pred Carlo Del ponte.
Uporabniški avatar
 ales
Te dni sem od organizatorjev po pošti prejel prijazno voščilo ob novem letu, priložili pa so še dve moji fotografiji z duatlona. Ena že "krasi" vrata hladilnika in me opozarja..

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA