Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 RoKo
tae napisal/-a:RoKo, kje si se ti skrival, da te nisem nič videl. Saj nas je bilo več v TF uniformah, nas nisi videl? Dejansko je bilo celo povpraševanje po tebi.

Drugače pa hvala za čestitke.

Od daleč sem videl Erota, tudi na progi :lol: , po tekmi pa smo se umaknili v :Fslo del Gorice na :pivo:
Saj tudi naše rdeče trenirke padejo v oči.
Katera je vprašala zame? :lol:
 kovit
vencelj napisal/-a:Tae, 1:26:28 nov, krepko popravljen rekord na malem maratonu! :laola . Se že kažejo rezultati dobrega dela :clap: ! Čestitke tudi Milkec-u za OR in seveda tudi vsem ostalim, ki ste se danes matrali po goriških cestah!
lp, vencelj

Ja fant je treniru veliko in prav...Tae vsa čast za tale res ogromen napredek...ja se te bo treba pazit v prihodnje. :clap:
Uporabniški avatar
 tadejk
Bravo Tae!

Vidim, da je bil lanski graški polmaraton samo uvod v svetlobne hitrosti :shock: .

Čestitke.

Tadej

PS: Tudi vsem ostalim seveda
:wink:
Uporabniški avatar
 vanja
Tudi meni je bil tek všeč, celo vreme se nas je za en dan usmililo... Z doseženim časom sem tudi zelo zadovoljna, v resnici sploh nisem slutila, da je v igri izboljšanje osebnega rekorda (tečem seveda brez ure). :shock: Po dolgem času sem srečala in poklepetala s forumovci.

Še posebej pa sem vesela, da smo se teka ekipno udeležili z našim alpinističnim odsekom. Teklo nas je kar 10 članov, od tega so 4 prvič spopadli s polmaratonom in vsi po vrsti dosegli imenitne čase (npr. prijatelj Vlade je na svojem prvem uradnem teku dosegel čas 1:33)!

Čestitke vsem udeležencem, ne glede na doseženi čas... :D

Aja, povsem nenadejano sem tudi prejela ogromen pokal (ne za včerajšnji tek) :shock: Ero, hvala!
Uporabniški avatar
 tae
kovit hvala za čestitke. Strah pred mano je še odveč. Spomni se Bevk in Krope, ko sem te lahko konkretno gledal v hrbet.
Uporabniški avatar
 tae
tadejk, lanski polmaraton je bil res uvod. Zanimivo je, da me tudi letos nagovarjajo če bi šel tja. Nisem sicer še odločen, pa tudi če bom šel, bom šel na 10ko. Drugače pa hvala za čestitke.
Ne vem, ali je že kdo drug objavil rezultate, po enournem iskanju po netu, prilagam link do strani z vsemi rezultati italijanskih maratonov letos. Gorico seveda išči pod 2.3. na koncu strani, kjer je link do .pdf fila.

Res je bilo super, pogoji idealni, prvi del proge pa kar malo past ker je tako letelo in so noge nato po 15 malo izdajale...

http://www.dicorsa.it/classifiche
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

čestitke tudi Vanji ter ostalim iz alpinističnega odseka, smo se videli spet po daljšem času.

Samo za ilustracijo naj povem, da je od skupno 574 tekačev, na malem maratonu v Gorici teklo kar 125 slovenk in slovencev. Mednje sem štel tudi 9. uvrščenega Tonija Venclja, ki so ga, ne vem zakaj, proglasili za italijana. Zdaj mi je jasno, zakaj nam je organizator MM iz Palmanove, ki je stal na osmem km sporočal trenutno generalno pozicijo tako v italijanskem kot tudi slovenskem jeziku.

Ni kaj, Slovenci smo bili to nedeljo zelo opaženi na tekmi in prav je tako. Bo treba ponoviti.

REZULTATI

LP

MatjazV

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA