Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ali si že bil na Kališču?

Da
21
51%
Ne
9
22%
Kje pa je to???
11
27%
Uporabniški avatar
 vencelj
Danes je bil že 17. krog zimske lige na Kališče. Krasno, sončno vreme, a mrzlo (-11 na Kališču). Progo na Kališče je danes z mano šel sprobat tudi Andrej, pa je bil kar navdušen.
Rezultati so naju spet prehiteli: www.kalisce.com/htm0708/pokal0708.htm

Do konca so le še trije krogi :!:
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Na Kališču so bili danes spet idealni pogoji, v katerih je bil izveden 19., predzadnji krog zimske lige. Na prvih treh mestih je sedaj menda že vse jasno. Tekme se je prvič udeležil tudi Bojan in seveda rastural.
Pri povratku smo janezu, cveto in jaz naredili še krog do Hudičevega boršta, vreme je bilo pa tako, da je bilo kar škoda iti nazaj v dolino.

lp, vencelj
 marjan
Bravo Bojan Ambrožič :clap:

Pridem v nedeljo, da preverim napredek :D
Uporabniški avatar
 Dule
marjan napisal/-a:Bravo Bojan Ambrožič :clap:

Pridem v nedeljo, da preverim napredek :D

Jaz pa si sploh ne upam več pridet :( , kot kaže se bom preselil na listo navijačev, no zraven pa še malo pomigal 8)

Čestitke tudi Anžetu za OR :clap:
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Hvala in čestitke vsem tistim, ki ste Kališče napadli že n-tič. :cast:

Res je bilo super. Edina moja napaka je bila, da sem tekel brez palic, ker sem mislil da se teče po položnih serpentinah običajne planinske poti.

Vreme je bilo super. Ravno prav toplo. Če bi tekli opoldne bi bilo že prevroče.
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Dule napisal/-a:kot kaže se bom preselil na listo navijačev, no zraven pa še malo pomigal

Dule, ne se sekirat!! Jaz to počnem že celo sezono!!! :wink:

Bojan, čestitke tudi z naše strani. Res si hiter!!!

LP VB
Uporabniški avatar
 Dule
Vilko, se vidimo na 12ur Kališča, še prej pa moram najt čas za enkratni obisk Kališča in oddaje prijavnice..Saj bo :roll:
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Pa je za nami še zadnja 20. dirka. Spodaj nekaj blata, višje pa idealen sneg za tek. Na kališču pa prava zimska pravljica, ki jo letos po nižinah nismo imeli. Teklo nas je nekaj manj kot en teden nazaj. Zato pa ogromno planincev na Kališču. Tekel sem slabo, ampak kljub temu dobro izkoriščen dopoldan.
 marjan
Zadnja tekma sezone je bila res zimska, kot se za zimsko ligo spodobi. :D
Teren precej težak, temu primerni tudi rezultati. Čisto na koncu z močmi sem bil na vrhu, skratka dober "hitrostni" trening :wink:.

Čestitke z moje strani vsem organizatorjem :laola , žal mi je samo da nisem bil na večih tekmah. :cry:

Pot sem si kazal kar sam sebi dol (AVI se je potil po PST-u :lol: ), šel sem zadaj pod žičnico, kjer je pravi užitek spuščanja po celcu. :) Kako približno to izgleda si lahko ogledate na naslednjem posnetku:

http://www.youtube.com/watch?v=RZSRmIrnIyo

Če bo vse prav, se vidimo v soboto na zaključku
Marjan
Uporabniški avatar
 vencelj
Najprej čestitke vsem za današnji zimski vzpon na Kališče. Rezultate 20. kroga in končne rezultate sem si ogledal na www.kalisce.com .
Naslednjo soboto sledi še zaključna prireditev, katere se imam namen udeležiti (čeprav v neki drugi, zelo polemični temi omenjeni zadevi rok trajanja še ni potekel :toast: :nono: ), če ne drugega, pa vsaj zato, da opravim formalnost v zvezi s prijavo za 12 kur :D . Hitrostni trening sem pa danes opravil v toplejših krajih :juhuhu: .
lp, vencelj :lauf:
 janezu
jutri (15.) ob 14,00 še zadnje dejanje ZKL.na 1540n/m se bomo pogovorili o 20-tih tekmah,ki so za nami,kaj bo v naslednji sezoni (predlogi) in podelili priznanja in nagrade. če bo vreme primerno in bo še kakšen kandidat za 2x,bi startali ob 12,00.to ne velja za igi team(danes so šli 5x :D )firbec obljublja :laola lp ju

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA