- 22 Mar 2008, 13:24
hojla vsem na to snežno soboto.
danes smo bili na Murovici
32 tekačev, 6 pohodnikov - popravite me, če sem slabo preštel - prireditelji, udeleženci proslave ob občinskem prazniku, ... super je bilo
tek v snegu je bil pravi užitek, dobre volje je bilo obilo, končno sem dočakal Murovico. lani mi je služba preprečila udeležbo, zato sem zamenjal službo. in letos sem bil zraven.
čestitke vsem, ki ste se trudili z izvedbo - odlično je bilo!
prihodnje leto se spet vidimo. in seveda že prej ob prireditvah v Dolskem!
ps: v eni izmed tem se razvija debata o inflaciji startnin - za 5 € prispevka za udeležbo smo danes dobili brisačo, čaj na cilju na vrhu hriba, čaj, topel obrok in pijačo ob podelitvi, deležni smo bili zvrhane mere kulture in dobre volje, videli smo stare prijatelje, spoznali nove, ... kar v redu
aja, še en ps: Jernej - saj je bil to 6. tek, ne? na brisači piše drugače...
danes smo bili na Murovici

tek v snegu je bil pravi užitek, dobre volje je bilo obilo, končno sem dočakal Murovico. lani mi je služba preprečila udeležbo, zato sem zamenjal službo. in letos sem bil zraven.
čestitke vsem, ki ste se trudili z izvedbo - odlično je bilo!
prihodnje leto se spet vidimo. in seveda že prej ob prireditvah v Dolskem!
ps: v eni izmed tem se razvija debata o inflaciji startnin - za 5 € prispevka za udeležbo smo danes dobili brisačo, čaj na cilju na vrhu hriba, čaj, topel obrok in pijačo ob podelitvi, deležni smo bili zvrhane mere kulture in dobre volje, videli smo stare prijatelje, spoznali nove, ... kar v redu

aja, še en ps: Jernej - saj je bil to 6. tek, ne? na brisači piše drugače...