Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

A...l...j...o...š...a
Zahvaljujem se za slike :piti: :clap: Izredno dobri fotografi in pohvalno, da so fotografirali tako veliko tekačev :!:
Slike so čudovite :clap:
 nenadb
Našel sem se na slikah, ki so jih posneli ZdravkoC, ki se je med tekom in slikanjem še pomenil z mano 8) , MatjazV in MTeja. Hvala vsem.
Uporabniški avatar
 klatez
raziskovalec napisal/-a:Vsem fotografom kapo dol. ZdravkoC je lep primer, kako neobremenjen tek pripelje do PB-ja. Čestitke.

Še malo in bodo vsi, ki bodo želeli postaviti PB, tekli s fotoaparati... :shock:

Mislim, da je že čas novo sekcijo - FOTO KLUB TF. :clap:

Ero, odpri nov kotiček... :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
klatez napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Vsem fotografom kapo dol. ZdravkoC je lep primer, kako neobremenjen tek pripelje do PB-ja. Čestitke.

Še malo in bodo vsi, ki bodo želeli postaviti PB, tekli s fotoaparati... :shock:

Mislim, da je že čas novo sekcijo - FOTO KLUB TF. :clap:

Ero, odpri nov kotiček... :wink:

Mene nič ne moti če le nisem preveč na zadnjih izdihljajih a ksiht kot dres Bayern M.
Uporabniški avatar
 Barb
Tule pa še nekaj mojega slikovnega materiala. Žal veliko novih članov ne poznam in sem zato pofotkala tiste v dresih in pa seveda stare znance.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA