Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zvone
Bravo Janez(u) in Marjan, bravo tudi za ostale udeležence!

Veseli me, da ste na tem zahtevnem preizkusu bili med najboljšimi.
Upam, da se kje v kratkem vidimo in rečemo kakšno na to temo.

Bravo tudi vsem ostalim udeležencem. Želim vam čim hitrejšo regeneracijo in - novim uspehom nasproti.

Lep dan še naprej! Zvone

P.S. Žal, sem tudi letos tekmo "prešprical" (poškodba).
Uporabniški avatar
 elingr
tkole po enmu dnevu pocitka se vprasam kaj me sploh vlece na "ta" kalisce.ko pogledam moje podplate ,na obeh po dva cist krvava zula in to sem jih dobu ze po drugem spustu pa sem se vedno nadeljeval pa prlezu gor devetkrat.noge me dons tko bolijo da hodm po stopnicah (pa tud po ravnem)k ena raca!dons k sm su na faxs sm komi iz plocnika na cesto stopu :D :D .in poj mi sosolc rece "ma ja ka ti si ja nor da gres na tako tekmo" in si pr seb mislm ma ku..... drug let grem se enkrat!!!!lp se vidmo mogoce ze na teku na jost,ce nam teku pa sigurn pridem s kolesam pogledat :D
 večno mlad
elingr napisal/-a:tkole po enmu dnevu pocitka se vprasam kaj me sploh vlece na "ta" kalisce.ko pogledam moje podplate ,na obeh po dva cist krvava zula in to sem jih dobu ze po drugem spustu pa sem se vedno nadeljeval pa prlezu gor devetkrat.noge me dons tko bolijo da hodm po stopnicah (pa tud po ravnem)k ena raca!dons k sm su na faxs sm komi iz plocnika na cesto stopu :D :D .in poj mi sosolc rece "ma ja ka ti si ja nor da gres na tako tekmo" in si pr seb mislm ma ku..... drug let grem se enkrat!!!!lp se vidmo mogoce ze na teku na jost,ce nam teku pa sigurn pridem s kolesam pogledat :D

Tko se govori, na mladih svet (Kališče) stoji.
Bravo za vse udeležence, tako ženske, kot moške, čestitke najboljšim, spoštovanja vredni pa so tudi dosežki tistih, ki so opravili "samo" 5 ali pa 2 vzpona :wink:
Imamo 2 junaka, ki imata več kot 74 let, pa sta naredila 5 krogov!!! :shock:

Šavs Ivan napisal/-a:Vsem iskrena hvala za čestitke,posebna zahvala družini Rekar za sodelovanje.Za trenutek sem odložil svoje delo in prišel na Kališče,sedaj pa grem nazaj na gradbišče urit svoje telo.Lepo se imejte in uživajte v tem,kar vam je dano.Lep pozdrav,Šavs Ivan.

Vzporedno tekmo nam je pripravil Šavs - tudi njemu poklon - bravo! :clap:

Na tem mestu pa bi se posebno zahvalil moji ekipi, ki se je potrudila po najboljših močeh: prijave, okrepčevalnice zgoraj in spodaj, kuhinjska ekipa, ki je pod mentorstvom Andreja pripravila odlično pašto, informatikom, ki poskrbijo, da tekmo v živo spremlja več tisoč ljudi po svetu,... skratka HVALA vsem skupaj in vsakemu posebej!

Glede na odzive udeležencev smo šli s kvaliteto organizacije najvišje, tako da je vnaprej lahko samo še slabše - mislim, da bo najboljše, če s temi preizkusi vzdržljivosti prenehamo, da nas boste imeli v lepem spominu :!:

LP Marjan
 aleksander
Ne se hecat Firbec (mislim zadnji odstavek)

:twisted: :wink:

LP Aleksander
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Čestitke vsem ...
... če začnem naštevat bom zagotovo koga pozabil omenit :wink:
me je zelo mikalo priti na to prireditev in sem imel čisto resen namen (zaradi čage) pa mi je že dalj časa vneto narastišče ahilove tetive to preprečilo. Že tretjič pravim "pa naslednje leto" saj se vsako leto slišijo večje pohvale okrog organizacije.

Pozdrav izpod Pohorja
Uporabniški avatar
 vencelj
večno mlad napisal/-a:Po dveh dneh še vedno včasih pomislim ali je bilo prav, da sem nehal že ob treh ali ne. Poudariti moram še enkrat, da mi je šlo letos res najboljše od nog doslej, najhitreje in predvsem brez bolečin oziroma krčev, pa še v dobri družbi. Letos sem se res zasitil tega tekanja gor dol tako, da sem še vedno mnenja, da je mogoče vendarle bolje, da sem odnehal. Se bo pač ta psihična volja, ki mi jo je letos mogoče malo zmanjkalo, prenesla na naslednje letošnje tekme ali pa na jubilejno deseto ponovitev Kališča. MOgoče je celo bolje, da si eno leto malo slabši v skupni razvrstitvi, da potem spet drugo leto grizeš do konca. Sebi sem vendarle tudi letos dokazal, da sem še vedno kar konkurenčen. In če ti naenkrat pade vse dol je najbolje za tebe, da prekineš, ker si ti lahko tisto, kar najraje počneš zasiti za nekaj časa. Spet je torej tisto, kar sem že prej napisal, verjetno je bolje, da sem nehal. Po drugi strani pa si misliš, nisi do konca pokazal vsega, kar zmoreš, nisi dal svojega maksimuma, do ekipe nisi oddelal vsega svojega, kar si si zadal.
.

Točno takele misli spremljajo tudi mene že dva dni. Razlika med nama je v tem, da sem bil jaz prvič na 12-ih urah in s svojimi 6-imi vzponi prav veliko še nisem pokazal, ti pa si že eden od junakov Kališča.
No ja, če ne drugega, imam odprto pot za popravljanje OR, če bo le kaj več volje in motivacije (vse je v glavi) ali če firbec ne bo uresničil svoje "grožnje" :? .
lp, vencelj
 ursad
Tako, pa je minil moj peti preizkus vzdržljivosti - 12 ur Kališča. Mišična utrujenost se je tudi že poslovila, ostali so samo lepi spomini, ... in teh ni malo! Firbec and. co. - hvala vam za to nepozabno tekmo! Vedno znova se namreč sprašujem, kaj me vleče na to Kališče... Odgovor se skriva v energiji tistih, ki tekmo VRHUNSKO organizirajo!

Nasvidenje na Kališču v aprilu 2009 - baje zadnjič ....:(

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA