Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

hvala vsem za čestitke.

Hvala tudi TF družbi, Erotu in Krunotu za odlično organizacijo in prevoz.

Prilagam FOTKE, ki pa žal niso s teka. Posnetki so nastali pred tekmo in po njej. Pa vseeno, se je dogajalo.

Lp

MatjazV
Uporabniški avatar
 Stanko
Letos sem v marcu kar precej tekmoval. Začel sem v Goricinadaljeval v Novi Gorici in Sežani. Tako da sva se z Valterjem menila da greva v Treviso samo tako malo za trening, tako za ene 3.30´. No potem so naju na štartu ločili - jaz sem se malo pozno prijavil - pa sem moral štartati iz Ponte di Piave-ja. Proga je bila izredno lepa, temperatura na štartu idealna jaz pa popolnoma neobremenjen. Bil sem v prvi štartni vrsti. Začel sem zelo počasi, saj sem imel plan tri ure in pol. No dva kilometra sem še zdržal počasen tek, potem so me pa živci začeli najedati in moral sem pospešiti. Nisem več zdržal tako počasnega teka. Podal sem se v lov za prvimi in na šestem km prevzel vodstvo. Prednost sem samo večal in na 17 km sem imel po informacijah spremljevalcev cel km prednosti pred drugim. Vzdušje ob progi enkratno, Vročina pa vse hujša. Še dobro da so nam dali kapice. Do 36 km nisem imel nobenih težav in čas na polarju je obetal nov osebni rekord. No potem pa je nastopila manjša kriza - postal sem lačen - tako da mi je tempo padel vendar sem še vseeno zdržal vse napore so konca. Na koncu čas na polarju in semaforju 2.39´05´´ ka je pomenilo IZBOLJŠAN 10 LET STAR OSEBNI REKORD. To je bil prvi maraton po katerem nisem imel čisto nobenih težav, razen lakote. Po tuširanju sem imel občutek kot da sem pretekel samo 10 km. Zares super fantastično. Evforija po tem uspehu pa je trjala celih štirinajst dni. Še enkrat zelo lep maraton.

SUPER FANTASTIČNO

Stanko
Uporabniški avatar
 MatjazV
Stanko,

sicer sem ti že osebno čestital, takoj po tekmi, a z veseljem to ponovim tudi na tem mestu. SUPER si odtekel ta maraton. Če sem prav videl, ste imeli tisti, ki ste štartali iz Ponte di Piave, še nekoliko težjo progo kot ostali. Ja, to je res izvrsten rezultat. Malo je tekačev in tekačic v Sloveniji, ki zmorejo maratonski rezultat pod 2:40. Dobrodošel torej v klubu -2:40.

LP

MatjažV
Uporabniški avatar
 miro
Stanko tudi moje čestitke!
Se vidimo!
Lp
Miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA