Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 bobr
Evo nas nazaj z balkanskega potepa. Z mano sta bila Tini, Lojze in moj kolega. Vsi smo uživali v hitrem potovanju z "bobrmafijamobilom", potepanju po centru sploh večerni promenadi, da o balkansko nezdravi hrani ne govorim, kaj šele o pitju :lol: Domačini prijazni in nič kaj nadležni. Nobenih problemov nismo imeli.
Aja ups, kako je bilo s tekom? :wink: Jaz sem zabluzil v drugi tretjini polmaratona. Z veliko hoje v zadnjih kilometrih sem se le privlekel v cilj z časom 1:36. :oops: Vsaka šola nekaj košta.
Na drugem km nas je opral dež, nato je pihalo, v novem beogradu je žgalo sonce, skratka vse smo doživeli. Postojanke še vedno napolnjene samo z vodo in nič drugih dobrin. Ostala organizacija v redu, podobno kot lani. Le nova cena za tujce 30€ je preveč bolana provokacija. Važno da nisem odstopil in važno da sem vsaj jaz ponosno nosil TF slo majico :twisted:
Drugo leto gremo spet :!:
 luzr
Sliši se neprijetno, samo voda "sa Ušća" in navita štartnina.
96 min je izvrsten rezultat za moje pojme.
Uporabniški avatar
 AVI
...ha...bober...dobro si ga stisnu..:clap: ...to se pravi cilj še vedno ostaja... :lol: :lol: ....
...uživej.....
Uporabniški avatar
 bobr
AVI ko sem videl tvoj dosežek na molnišekm mi je blo mal žal da nisem bil s tabo :).
Ja itak da je bilo v redu, prav lušno smo se imeli :lol:
Uporabniški avatar
 lojzeP
krasno preživet vikend, ki dobiva obrise tradicije.
klasično tekaško :roll: prehranjevalno :D nakupovalno 8) obiskovalno :D druženje v nekdanji nam prestolnici je vredno gesla - to se ne propušta :D
tokrat sem se udeležil softič (kao) teka na 5 km, na katerem sem užival v fotografiranju scene na in ob progi. po teku je bilo seveda pod nujno treba obnoviti glikogenske rezerve, pa tudi jetra z ledvicami vred so bile navdušene nad ponudbo Ruskega carja na Terazijah - Jelen par excellence :toast:
v nedeljo še šoping na buvljaku, pa pleske v Delta cityju, in čez dobre štiri ure že v LJ. zvezda na haubi nas je varno in hitro vodila - manda, da ne zadnjič. :idea: :D
še nekaj slikovnega materiala
Uporabniški avatar
 veter v laseh
Slikovni material je zanimiv. Večina fotografij je očitno narejenih v teku.

Najboljše fotografije pa so seveda iz gostilne za obloženo mizo - poln p l a d e n j :!: :--(

No mogoče drugo leto. :?:
Uporabniški avatar
 veter v laseh
bobr napisal/-a:Oujea slike :lol:

in video tudi. Videti je neko mimiko ustnic, vendar se točno ne razbere. :argue:

Glasbena podlaga pa je tudi preglasna.
Uporabniški avatar
 bobr
veter v laseh napisal/-a:
bobr napisal/-a:Oujea slike :lol:

in video tudi. Videti je neko mimiko ustnic, vendar se točno ne razbere. :argue:

Glasbena podlaga pa je tudi preglasna.

Če rabiš podnapise jih raje ne objavim javno :roll: Recimo samo da sem komaj čakal tisti prekleti cilj.
Uporabniški avatar
 Laufer
E moj Delimire (Bobr :roll: ) , res si bil na koncu tako hiter kot jaz v Sežani.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA