Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tadejk
Lep pozdrav!

Očitno sem vsaj danes prvi :lol: .

Skratka na taborniškem teku smo se imeli zelo lepo. Proga mi je bila všeč, takšna bolj v naravi- super.

Konkurenca za moje pojme kar močna, res pa nisem ravno kratkoprogaš. Tek sem izkoristil za trening menjave kolo-tek in tako po 50km in 350 višincih na kolesu(v svinjskem :evil: vetru), odtekel še 8km- kar zadovoljivo.

Čestitke organizatorjem za tako dolgoletno vztrajanje in kvalitetno prireditev. Merjenje časa, rezultati, pogostitev (tudi vegiji),nagrade ... vse je bilo super, pa še vreme je naredilo svoje.

Se vidimo drugo leto, samo na trekingu. Ko so trekerji prihajali v cilj so me kar podplati zasrbeli.

Tadej
Uporabniški avatar
 jegart
Res je. Kar pravilno si opisal prireditev. Ni kaj dodati. Vse je bilo lepo organizirano. Se vidi, da je Vasja za računalnikom, ker vse poteka tako gladko.
Za to se je vredno potruditi na ta tek.

KAR ME NE UNIČI, ME OKREPI
Uporabniški avatar
 ZadniKING
Torej, lepo... res lepo organizirana prireditev! Potrdim vse kar sta napisala že predhodnika... Le oni kmet, ki je veselo oral in je zaprl pot meni in še enemu tekaču pred menoj, si zasluži rumeni karton! Sicer pa...

Tudi mene so zasrbeli podplati, ko sta pritekla zmagovalca treking tekme v cilj. Ni dvakrat za rečt' pa da naslednje leto tudi moja malenkost s kompasom in karto plašim srne in zajce po koroških gozovih...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA