Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Dobra stotnija tistih, ki nismo šli na trojke, se je danes udeležila Majskega teka v Ajdovščini.
10,5 km dolžine s hribčki in dolincami ti kaj kmalu pokaže zobe, zato sem tudi letos rekla, da grem prav na lahko, pa naj bo kar hoče. Čas sem imela isti kot lani, če upoštevam, da sem bila lani med tistimi, ki smo se izgubili in zato nekaj 100 m krajšali progo.

Okrepčevalnic je bilo dovolj, hvala bogu, saj nam je sonce kar pošteno nabijalo v možgane, tako sem segla po kozarcu prav na vseh. Malo me je motilo le to ( najbrž samo mene) , da so bile vse postavljene na levi strani. Torej za nas desničarje z desno po kozarec na levo stran, kjer v tistem "strašnem dirjajnju" pol tekočine poliješ po sebi, preden ga postaviš v pozo za pit. Vsaj sama sem se kar malo jezila. No, najbrž mi je vročina v glavo preveč nabijala, pa sem iskala falerje....
Komaj sem čakala, da pridem do šume , kjer bo končno mal sence. Tisti košček mi je tudi najhitreje minil in prav hitro sem bila spet na asfaltu v Grivčah, kjer so stanovalci kar lepo navijali in nas bodrili, da sam še malo.. Ni nas pa bodril možakar v Lokavcu. Ta nas je prekl...., češ, kaj nimamo kaj bolj pametnega za početi, kot se poditi po cestah in ovirati promet. Pa mu je moja sotrpinka Nada kar zabrusila nazaj, da imamo najbrž več dela kot on, ki samo šinfa...Pa je nekaj brundal naprej, me pa smo ga zapustile.
Ko je pisalo 10km, sem rekla, ja še teh 500 metrčkov pa ja zdržim, ampak se mi je vleklo kar v nedogled. Za hvala lepa sem še take žulje dobila, pa na znucane copate, tako da sem glih za glih preživela.

A KO SI V CILJU - V TRENUTKU SEM SPREMENILA MISLI IN PRAVILA, DA MI JE BILO SUPER. No, če bo drugič spet tako, se bom šla pa prepričat.

Ker spet ni bilo unih, ta hitrih, sem spet domov odnesla medaljo za drugo mesto. ZZ Top pa je bron zgrešil le za 13 sekund.
Uporabniški avatar
 vencelj
Najprej čestitke ZZ- top družini, bili so pa oni na današnjem majskem teku v Ajdovščini edini TF- jevci (morda kdo, ki ga še ne poznam).
V Ajdovščini sem tokrat tekel prvič, pa bom verjetno še kdaj: proga je res lepa, organizacija dobra. V jasnem vremenu je bilo res kar vroče, pa sem kljub temu s svojim nastopom zelo zadovoljen: 7. mesto absolutno in zmaga v kategoriji sta več kot dober razlog za to.
Pravzaprav je bil nepoznavalcu kraja še največji problem po tekmi priti iz Ajdovščine: menda zaradi neke kolesarske tekme so bile zaprte ulice v centru...
LP, vencelj
Uporabniški avatar
 tae
Vencelj, razturaš ti to letos.
Uporabniški avatar
 matec
tekli smo zelo dobro ampak se pozna vpliv teka v ljubljeni in zato ni bilo veliko tekmovalcev ni bilo konkurence :D

v Ajdovščini so zelo dober zgled za vse tiste ki prirejate teke ker imajo vse zelo dobro pripravljeno.

lp jure
Uporabniški avatar
 vencelj
vencelj napisal/-a:Najprej čestitke ZZ- top družini, bili so pa oni na današnjem majskem teku v Ajdovščini edini TF- jevci (morda kdo, ki ga še ne poznam).
LP, vencelj

matec je eden tistih članov foruma, ki jih še ne poznam, vem pa, da smo bili letos skupaj že na več tekih, očitno tudi v Ajdovščini... :?: :?:
lp, vencelj
 ME007
Vencelj,

res ti pa nisi od muh...pa tudi jst sem se udeležil majskega teka, no sicer 2 min slabše sem tekel kot lani, si zato pa pristal na 4 mestu v katerogiji...ampak nič zato, vem da so še razverve, tako da ni panike za preplah :)

Lp A.
p.s. take it easy....včasih me boš videl v tem dresu :)))
Uporabniški avatar
 RoKo
vsi ki ste bili v Ajdovščini, ste nam manjkali na trojkah-in obratno.
Predlagam da organizirate tek v nedeljo po trojkah. Verjamem, da bi se kdo udeležil obeh tekov.

Vencelj- naskakuješ kategorijsko skupno zmago. Bravo.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 11 Maj 2008, 20:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 mirko1
čestitke zz topovi družini. velja pa omeniti, da ima zz top v sorodstvu tudi nekaj dobrih tekačev, ki so se udeležili tudi majskega teka v wajdušni. njegova nečakinja 12 letna ana je stala na stopničkah poleg lucije krkoč :D , nečak matija, je na lestvici na tretjem mestu poleg uroša vodopivca, potem je tu še en nečak, david, pravi dirkač, seveda, so vsi trije otroci najhitrejšega gorskega tekača med veterani.
le tako naprej.
lp, mirko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA