Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Popaj
Odtekel sem desetko v Mokronogu s primernim tempom, tako da večjih težav na progi nisem imel. Nisem pričakoval ne vem kako bogate čorbe zato sem bil kar zadovoljen z njo. Do drugega leta je še daleč, morda se spet vidimo.
Organizator, a se lahko kje vidijo rezultati.
Pa še to, bolj mi je bilo vroče v šotoru kot na progi.
 nack
Tudi jaz sem se v nedeljo ob desetih pognal izza štartne črte.
Precej dobro sem vedel, kje bodo največji problemi.
Eden se je skrival v tem, da sem se dan prej pozno v noč neprimerno prehranjeval :piti:, drugi pa seveda pričakovana visoka temperatura. Očitno sem jo občuti še bolj kot bi bilo to normalno zaradi neustreznih priprav dan pre.
Kmalu sem ugotovil, da osebnih rekordov ne bom postavljal, zato sem spremenil strategijo. Glavni cilj sem si zadal priti do cilja...

Organizator se je potrudil in namestil postaje z vodo na tri kilometre. Tudi gobe z vodo so pošteno prav prišle. Sonce je pa kar žgalo in opozarjalo, da se na domači tek ne pripravlja s cvičkom v roki.

No nekako sem še kar solidno prišel do cilja. Tam je bilo dosti za pit, pa tudi gasilci so poskrbeli za osvežilni inprovizirani tuš.
Čorbica je nekako bila, muzika tudi nekako...

Po žrebanju nagrad in izobesitvi rezultatov sem ugotovil, da je najbolj pametno, da grem kar lepo domov - pod hladno prho...

LEP DAN

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA