Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

V cetrtek se nas je kar nekaj odpravilo na tek v Celje. Na voljo sta nam bili dve razdalji: 10 km ter polmaratonska. Start je bil ob 18. uri iz Glavnega trga. Vecji del proge je potekal ob Savinji, del pa tudi po mestu in po gozdni makadamski cesti, ki je kar presenetila s klanci. :oops:
Polmaratonci smo morali odteci dva kroga, kar je bilo kar malo morece. Sam sem imel velike tezave na startno-ciljnem prostoru po prvem krogu, ko sem zavil v napacno smer. Na sreco je za mano kricala moja sestra in me po skoraj 50 metrih usmerila v pravo smer. Na tistem mestu bi nujno morali postaviti redarja, ki jih je sicer na drugih kriticnih mestih po mestu bilo kar precej. :evil:

No, uspesno sem uspel premagati progo in nato bodril se ostale prihajajoce v cilj. Cestitke svem, ki so premagali zadano razdaljo. Posebej nasi Mojcamojci, ki si je pritekla kar drugo mesto v zenski kategoriji! :cast1:
 Lučko
Bravo :clap: , bravo :clap: štajerski konec TF-ja :lol: . Smo v Lublani zelo ponosen na vas :lol: . Mojcamojca pa DRUGA :shock: :cast1: . Ej dečva čestitke, čestitke :cast1: :lol: :D
 mojcamojca
Hvala... hvala!! Konkurenca ni bila prehuda, pa sem dobila svoj prvi pokal...hahaha... Sem neznansko ponosna :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA