Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Na prireditvah je zmeraj tako da je težko ugoditi vsem željam in potrebam.Seveda se vsak organizator trudi po svojih najboljših močeh.Tu pa je odvisno koliko ima na razpolago prostovoljcev ki so pripravljeni pomagati pri vsej zadevi!
Če pa nočeš biti odvisen od ostalih fotografov in imeti svoj foto kotiček :wink: in seveda super fantastične fotografije pa je potrebno imeti fotoaparat v vrednosti najmanj 1000 eur in dalje da narediš ulala.Ampak to je zopet druga zgodba.
Jaz pravim vsak naj se potrudi po svojih najboljših močeh pa se bo potlej videlo.
Samo naprimer sedaj ko bo 3.Tek po ulicah Krope 2008 bo potrebno 20 redarjev, ker pač tako zahteva policija in sama varnost, kje so pa še ostali ljudje ki so potrebni?Zmeraj je težko nikoli ni lahko, ampak bo že!
Vsem ki se lotijo kakršnegakoli projekta kapo dol!
Glede birokracije ki je potrebna za vse to je to prava norišnica.Ampak človeku daje vse skupaj dodatni zagon novi ljudje nasmejani obrazi vsaj večina.
Imejte se lepo kjerkoli boste migali :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 Franci65
Me zanima, ali je v tisto čudovito blato še kdo uknil več kot enkrat?
(prvo črko sem namenoma izpustil zaradi otrok)
Uporabniški avatar
 Radolca
janez.ferlic napisal/-a:
Radolca napisal/-a:mene pa moti, da so na slikah vedno eni in isti. Se pravi tisti, ki so na vrhu :shock:
Kaj pa ostali :?:
Ali smo tam kot cifre :?:
Ali smo tam zato, da zapolnemo število prijav :?:
Prav malo smešno se mi zdi :P

Ker na tekmi nismo imeli dobrega fotografa je fotogalerija taka kot pač je. Če želite biti vsi na fotogaleriji, ali naj potem objavimo kakih 170 ali pa 240 slik, kolikor je ponavadi udeležencev na tekih za Gorenjski pokal. Ali je pač sedaj najbolj pomembna od vsega na tekmi fotogalerija? Kje so pa vse ostale stvari, ki jih mora organizator pripraviti, da se tekači na tekmi dobro počutijo?

Slike s podelitve sem sam napravil, na cilju in ob progi je slikal kolega (ni tekač), ki sem ga zadnjih hip naprosil naj mi pride pomagat.

Z razumevanjem

Športni pozdrav

Janez

Sory Janez, mal sem se brezveze razburil :oops:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Bojan Ambrožič napisal/-a:Super!

Sam glej ga zlomka -ne najdem se med vsemi temi fotkami.

Mogoče si pa tekel tako hitro da te kamera ni zasledila :lol: :wink: .Ma ja težko je pokriti vse tekače in tekačice da jih fotografi ulovijo v svoj fotoaparat!
Ma ti povem slikanja BO še dovolj!" :wink:
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA