Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Hoj,
za nami je zelo lep tridnevni izlet v Brčko, od 27.-29. junija, ki ga je organiziral Veseljko, v okviru Športnega društva Hitre noge iz Senožeč. Poleg turističnega potepanja po Bosni, kjer smo med drugim obiskali znamenito tržnico Arizona in Etno vas, smo se v soboto udeležili tudi 12. Vidovdanskega uličnega teka, v dolžini 10 km. Seveda smo bili zraven tudi T forumovci.

Za začetek so tule REZULTATI

ter FOTKE. Kaj več pa vam napišem v naslednjih dneh.

LP, MatjazV
Uporabniški avatar
 damajanty
Matjaž, super slike, sm se že mal nasmejala za dobro jutro. Rezultati so pa tudi po bosansko prikrojeni. Naš Veselko vodi med ženskami veterankami :wink:, kakšna ženska je premočna za svojo kategorijo in je med moškimi :wink:, da ne govorim o tem, kako zanimivo so marsikoga izmed nas na seznamu preimenovali (Nada, za Bosance si Madja :wink:), ali pa ga postarali/pomladili za v drugo kategorijo. Me zanima, kako bodo delili denarne nagrade, menda so za prvih 15 med seniorji/seniorkami.
Pred startom sem bila v krogu favoritinj, skorajda v ožjem :lol:. Kar pomeni pod sosednjem drevesom od tistega, kjer so se ogrevale Kenija/Bosanka Kimani, ki je bila na koncu druga, pa še nekaj Srbkinj, ki so bile med prvimi.:wink:
Bila sem v dobri družbi, to pa dobesedno :). Mislim, da smo se kar vsi imeli fajn.
Uporabniški avatar
 tae
Po slikah sodeč vidim, da ste se imeli super.

Kar se tekme tiče je bila pa mednarodna udeležba s kenijci na čelu. In tudi časi najboljših so temu primerni.

Vsem Slovencem čestitke za stopničke.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA