Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

zdravo!

Samo par besed o včerajšnem teku in pohodu po Šentviški planoti. Udeležba je bila super na visokem nivoju tako, da se je taka udeležil tudi Alič Simon in ostala močna ekipa pri moških ter z Mihaelo Tušar na čelu pri ženskah. Skupno število tekačev je bilo 50 kar je za prvo leto nad pričakovanji. Kot so povedali udeleženci bodo nesli dober glas med vse tekače in se bodo naslednje leto ponovno prišli pomeriti na planoto.Prisotno je bilo še 30 pohodnikov, ki so ob progi bučno vzpodbujali tekače tako, da je bilo pravo tekmovalno vzdušje.

Lep pozdrav od organizatorja teka TD Šentviška planota in smučarsko skakalnega kluba Ponikve s popotnico se vidimo naslednje leto na drugem teku, Aleš
 aleksander
Smo bili prijetno presenečeni nad tekmo in smo na Ponikvah preživeli res lep dan, torej se vidimo naslednje leto...

LP Aleksander & Co.
Uporabniški avatar
 activean
Tdi jaz bi pohvalil tekmo, bilo je lepo organizirano in za vse poskrbljeno..
le malo strma proga;))
Bilo pa nas je cel kup Tminskih migavcev, ki smo lepo povišali udeležbo
se vidimo drugo leto
:D :lol:
 aleš p
Zdravo Tolminski migavci

res enkratni ste bili, da o udeležbi iz vaše strani ne govorimo. Za naslednje leto bi bilo za razbišljat tudi o nagradi za najštevilčnejšo ekipo :D. Vidi se, da ste migavci res pravi migavci, ker ste imeli tudi odlične rezultate.

Lp, Aleš
Uporabniški avatar
 matec
JA tek je bil super organiziran :D :D :D proga super označena, okrepčevalnic dovolj, razglasitev rezultatov dokaj hitro, pašta odlična :lol:

ta tek pa je imel tudi pomanjkljivosti ni bilo za najhitrejše tri ženske in za najhitrejše tri moške absolutnih nagrad (pokali oz. kaka druga nagrada) :(

ja aleš drugo leto je treba nagraditi še najbolj številčno ekipo :D

rezultati pa bi bilo dobro dati na internet ali pa kar na tekaški forum jih napisati :!: :!: :!: :D

lp jure
 aleš p
zdravo,

danes pošljem na LTO Sotočje rezultate in ko bom imel link ga objavim, da bo ok,

Lp, Aleš
 aleš p
jure hvala, ker si posredoval link do rezultatov. Danes sem poslal še tebi vse. Prej nisem mogel, ker sem bil na nižinskih pripravah par dni 8).. Ali se je Jože D. kaj oglasi in dal kakšen komentar na sam tek in organizacijo.

Sedaj sem začel trenirati za blejski tek okrog jezera, ki bo v avgustu :D .

Lp, Aleš
 Jožko
Pozdravljeni!
Ja res se ni nič oglasil s kakšnim komentarjem. Imamo kerlci stalno neke aktivnosti tako, da bo treba res malo na dopust :D
Kar pa se tiče mojega mnenja o 1.teku in pohodo po planoti. pa mislim, da ne moremo kritizirati prav nobene stvari. Organizatorji so se res potrudili in speljali progo, ki je med drugim, kar dost zahtevna po prelepih krajih in krona vsega je prihod na Črvov grič, ko se odpre pogled na Baško grapo in prelepe Tolminsko-Bohinjske gore v ozadju. Seveda tudi prihod v cilj so speljali, kar po smučišču, tako, da ima napovedovalec dosti časa prepoznati vsakega prihajajočega tekača.
Tudi udeležba za prvi tek več kot zadovoljiva in sam "veliki" Simon Alič nas je počastil s svojim obiskom pa Matej Krebs in seveda tudi kerlc Martin ni od muh. :lol:
Samo veselo naprej in drugo leto ob istem času spet nasvidenje :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA