Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miro
Dule
Gledeteka po mejah Slovenije je najboljše če greš na stran ptujskih maratoncev , na kateri imaš veliko več napisanega o teku ob meji in to kronološko.

Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Matej
Mislim, da je bila napačna tabla za 1km. Sigurno je bila postavljena predaleč, tako da je bil potem drugi kilometer precej krajši.
 drej
Tek je bil kar v redu, temperatura niti ni bila prenizka (kot bi v tem času lahko bila), pohvalno se mi zdi da so postavili kilometerske table, in na tleh označili smer teka, pulza si ne merim, tečem instiktivno, pica je bila odlična, aja, 76:05, kar je za 5 minut izboljšan lanski rezultat, zato sem seveda še posebaj zadovoljen.
Uporabniški avatar
 Dule
drej napisal/-a:kar je za 5 minut izboljšan lanski rezultat, zato sem seveda še posebaj zadovoljen.

Drej, dodajam še moje izboljšanje rezultata:
za dobrih 10 minut izboljšan čas 2001, in dobri 2 minuti izboljšan čas 2002.

Ni slabo, kajne :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 Mojca
Dule napisal/-a:
drej napisal/-a:kar je za 5 minut izboljšan lanski rezultat, zato sem seveda še posebaj zadovoljen.

Drej, dodajam še moje izboljšanje rezultata:
za dobrih 10 minut izboljšan čas 2001, in dobri 2 minuti izboljšan čas 2002.

Ni slabo, kajne :wink: :wink:

Čestitam vsem tekačicam in tekačem za dobro opravljen tek v tako mrzlem vremenu!

Lanski rezultat sem izboljšala za 4 minute, pa se mi je zdelo, da se zadnja 2 km komaj premikam :wink: :lol:

Pa srečno v nove zmage,
Mojca

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA