Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ales
Današnji tek okoli Brda. Pridirkal v zadnjem trenutku, da sem še ujel sedmo uro. Tini je že mal žalosten pogledoval okoli. Kasneje sem šele zvedel, da je bil lačen. Mal sva še počakala in se z akademskih petnajst pognala na pot. Menda sem jaz hitro začel, meni se je pa zdelo, da on; ker če mi sledi - očitno ni hudega. Na pol poti srečava Simi in Obija. Jasno obrneva in gremo zdaj vsi v matematično pozitivni smeri. Menda še hitreje. Prehitro. Spet imam isti način prizkušanja tempa. A smo trije skupaj zaključili v odličnem času. Ful mi paše, ko tkole drvimo, a se še vedno lahko vmes kaj pomenimo. Šele ob menjavi majic vidim, kako toplo je bilo. Analiza v Brunarici izdatna, poglobljena in razpršena. Jordanija, Lizbona, Norveška, TF (kdo s kom, koliko, kdaj, ... teče). Luštno, zanimivo in v čist drugi zasedbi. Jutri spet. Naslednji teden pa v Udin Borštu, a ne Matevž?!
Uporabniški avatar
 lojzeP
Sem že na poti domov iz morja ( v Ribnici ) izvedel, da je debata na org..., ops - višku :oops: , in sem vam bil seveda ful fouš.
Je fino, da se krog udeležencev gorenjskih tekov stalno veča.
Jutri zopet štartam s celinskimi treningi - Brdo prihajam - 19.00 - še kdo ?

2x Lp
Uporabniški avatar
 simi
Ja LojzeP, si zamudil...

Ker brez začimb v življenju ne gre, sem si morala ogledati in prečekirati kaj kuhajo na Brdu/kje laufajo toti Gorenjci.
Na parkplacu nobenega, pa sva z obijem po tehtnem premisleku zavila v pravo-obratno smer in srečala Tinija in Aleša..najprej pa kot je napisal, v stilu spidi gonzales, le še tekilo na koncu sem pogrešila :shock:
Fajn je bilo, Ana in Liza sploh nista hudi babi kot sem mislila, še celo preveč simpatični sta!
Še kdaj.. :lol:
takrat pa Marathon nobnega izgovora, pa Tuareg- tehnične probleme odpravi!

LP, Simona
Uporabniški avatar
 ales
Danes še ponovljeni tek okoli Brda z Lojzom. Menda sva spet hitro začela. Ker sem bil brez merilnika utripa je kar letelo. Na polovici mi pove, da greva kar hitro. Na dveh tretjinah mal zmanjšava tempo, a krog zaključiva v odličnih 43 minutah. Tale naša, urna smer teka, je za oči bistveno prijaznejša. Ostali namreč tečejo v matematično(tekaško?) pozitivni smeri in tako sva bila deležna ogleda vseh današnjih tekačic. Sem prišel na idejo, da bi enkrat po dopustih organizirali en tak neformalni spidi tek okoli Brda. Da spravimo tole kroženje pod 40 minut, mislim jaz in podobni, nekateri ga seveda že zdaj. Delovni termin: sredi septembra. Bom še napisal.
Seveda ni šlo brez analize. Še tini je prišel že na Brdo, v brunarico pa tudi Tomaž(marathon). Naslednja ideja: če bo komu primanjkovalo tekem v začetku avgusta in bo ravno na dopustu v Dalmaciji se lahko oglasi (pri meni) na Pašmanu; 6.3 km tekma pod bakljami, celo z denarnimi nagradami, pa fešta potem ... Bom predstavil tudi v topicu POČITNICE. Nekaj nas je že. Aja, lani je tekel celo Mirko Vindiš, tko da to ni kr nekaj.
Ja, pa nekatere smo pogrešali do zadnjega ...
Uporabniški avatar
 lojzeP
Tapridni smo včeraj zgodaj šli spat, ker smo se tako hudo utrudili ( trkačko grlo Aleš PRESS ), tako, da report šele sedaj.
Kar zanimivi je bilo spet čutiti malo vlage med tekom, ki je v "suhih" krajih ni ravno v izobilju. Me je Aleš tko šetal, da si predvsem jaz nisem mogel spočiti vseh organov, on je pa stalno sončna očala gor in dol dajal. Kdo bi vedel zakaj ? Pa vedno takrat, ko je kako brhko bitje priskakljalo mimo. Se menda tudi stalne članice tekov , iz tega razloga, kaj zelo niso pogrešale. :oops: :roll: Ideja o "pravi" smeri kroga je res odlična.
Iztek v Brunarici pa klasično uspešen - idej pa nikoli da bi se jih posebej iskalo - zadosti.
Tale štos okrog Pašmana je že padel na plodna tla - če se ne motim, ne le pri meni. Sicer pa Pag in Pašman nista ravno vsak na svojem koncu sveta. Unga Vindiša al kaj je že zaeden, bomo pa tut u red spravli, a ne Aleš, in še kdo ( Tini ).

V glavnem mi je včerajšne kroženje kar prijetno delo, glede na to, da se človek kar nekako privadi na suho okolje.

2x LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA