- 31 Jan 2009, 17:35
Ker sem po srcu še vedno mlad in se rad družim tudi z mlajšimi, pa še prireditev je bila skoraj na domačem dvorišču...
Letos je bil Šolski maraton zaradi "gradbišča" na Pokljuki prestavljen v Rateče.
Prireditev je bila glede na množičnost kar dobro organizirana,bilo kar veliko tekačev, saj so šole, kar malo tekmovale,katera bo imela več tekačev,zato je bil tudi kakšen,ki se je precenil,saj je bila proga kar dinamična.
Najbolj sem si zapomnil stavek enega fanta:"N-kuul več,nkuulveč",ter se pobiral po smučini.
Bile so tri dolžine tekov,pohodi s smučmi,ter planinski pohodi.
Vsi udeleženci so dobili brezplačne sendviče in čaj,tekači pa tudi spominsko medaljo za udeležbo.
Meni je bila kar prijetna prireditev-prvi krog je bilo malo več gneče,drugi krog pa je bil prijetnejši.
Lepo sem se tudi ogreval, ter opravil iztek.(skupaj nabral kar nekaj km)
Konca prireditve nisem počakal.
Mogoče se vidimo tudi prihodnje leto na šolskem teku?
Lp
Miro
Letos je bil Šolski maraton zaradi "gradbišča" na Pokljuki prestavljen v Rateče.
Prireditev je bila glede na množičnost kar dobro organizirana,bilo kar veliko tekačev, saj so šole, kar malo tekmovale,katera bo imela več tekačev,zato je bil tudi kakšen,ki se je precenil,saj je bila proga kar dinamična.
Najbolj sem si zapomnil stavek enega fanta:"N-kuul več,nkuulveč",ter se pobiral po smučini.
Bile so tri dolžine tekov,pohodi s smučmi,ter planinski pohodi.
Vsi udeleženci so dobili brezplačne sendviče in čaj,tekači pa tudi spominsko medaljo za udeležbo.
Meni je bila kar prijetna prireditev-prvi krog je bilo malo več gneče,drugi krog pa je bil prijetnejši.
Lepo sem se tudi ogreval, ter opravil iztek.(skupaj nabral kar nekaj km)
Konca prireditve nisem počakal.
Mogoče se vidimo tudi prihodnje leto na šolskem teku?
Lp
Miro
...., saj življenje je lepše , kot se zdi !!