Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Dule
Čestitam vsem našim tekačem in tekačicam za prigarane odlične rezultate na Tržiškem maratonu :laola
Uporabniški avatar
 Stanko
Opa, je bilo kar šest rekordov, da ne bo pomote. Vsi Gorenjci smo tekli najboljše čase

spela* napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Janez Ferlic- 2:36:14
Stanko Maček- 2:34:43

Čestitke obema za odličen tek in seveda tudi vsem ostalim maratoncem! :clap: :cast:

LP, vencelj

Vencelj, le malo si me prehitel!
Sem prav napovedala, da bosta dva rekorda. :D
Uporabniški avatar
 Stanko
Evo sedaj, ko sem prišel k sebi par besed še z moje strani. Ma kaj naj napišem. Na ta maraton sem odšel z rahlim strahom, saj so me v četrtek sredi Valdoltre skoraj oživljali. Pa še neka viroza je hodila okoli mene, da sem bil zelo slaboten. Zato sem takrat opustil misel o kakšnem dobrem času. V petek sem se zdravil in cel dan merkal da ne bi obležal. Potem v soboto ni blo nič posebnega, vožnja, expo, pot v hotel. Zvečer smo šli na slastne testenine in pa peterica nas, še na tortico. Tista nam je dala dodatnih moči. V nedeljo zjutraj po "zares obilnem" zajtrku (če ne bi imel sam še nekaj s seboj bi bil lačen), šel še v cerkev prosit Božje pomoči. Tam sem našel svoj mir in moč, tako da sem potem že komaj čakal na štart. Tam pa se nam je zgodila diskriminacija, saj so tistih 40 izbrancev dali štartati 100m bolj naprej. No potem pa sem jih še pol prehitel (tu so ga polomili po mojem mišljenju). Najlepši del tekme mi je bil od 21 km dalje pa do 33 km, ko sva z enim Italijanom kilometre obračala od 3´25´´ pa do 3´30´´. Veliko hitreje kot pa prvih 12 km, v povprečju je šlo hitreje za 10´´. Po poti domov pa smo ob analizi poslušali prijetno muziko in pa potem na naši strani tudi lepe pravljice za lahko noč. No skratka bilo je zelo lepo, kljub močnim deževnim padavinam skozi cel dan. Rezultat vsega pa že itak poznate.
Sotrpinom čestitke in hvala za družbo
vi se pa lepo mejte
 spela*
Stanko napisal/-a:Opa, je bilo kar šest rekordov, da ne bo pomote. Vsi Gorenjci smo tekli najboljše čase

spela* napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Janez Ferlic- 2:36:14
Stanko Maček- 2:34:43

Čestitke obema za odličen tek in seveda tudi vsem ostalim maratoncem! :clap: :cast:

LP, vencelj

Vencelj, le malo si me prehitel!
Sem prav napovedala, da bosta dva rekorda. :D

Vsaj dva, sem imela v mislih. :wink:

Odlični teki, skratka. :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA