Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tae
Glede na neodzivnost na forumu, ko sem prilepil razpis, je bila takšna tudi udeležba tekaškega foruma. Nisem sicer 100% prepričan, vendar se mi zdi, da sem tokrat le jaz zastopal barve tekaškega foruma.

V Novem mestu se je danes ves dan tekaško dogajalo. Organizacijska plat prireditve:
- slaba reklama
- ni bilo oznak kje je ta tek (prevladali so verjetno itak domačini ali pa že stalni udeleženci tega teka), pa vendar sem bil jaz danes prvič in še Novega mesta nič ne poznam
- ni bilo kilometrskih oznak
Vse ostalo brez pripomb.
Konkurenca huda: Roman Kejžar, Tone Kosmač, Peter Kastelic, Kozan Boštjan, Medved Andrej in še kakšno znano ime, ki sem ga pozabil našteti. 8km proga je bila sestavljena iz enega mini kroga in dveh daljših (potrebno je poskrbeti za gledalce :D ) vsakič mimo štartnega mesta. Malo je bilo asfalta, malo gozda, malo stopnic, malo gor, malo dol. Ko je šlo dol, je sicer zelo letelo, vendar me je tisti klanec gor tudi precej upočasnil. Zato vsaj pri meni precej neenakomeren tempo iz km v km. Na koncu 19. mesto absolutno od vseh in 18. od vseh moških (priznam 1 ženska me je prehitela - zmagovalka, BRAVO MATEJA, DOBRA SI tako, kot tvoj Sebo). Po dolgem času spet 4. v kategoriji.

Številke:
8km razdalja = 30:18,28 (po moji uri, uradno 30:20), povprečni tempo 3:47min./km

Še uradni rezultati:
http://www.atletski-klub-portovald.si/s ... indexr.htm
 carlos.lopez
Pozdravljeni!

Čestitke tae! :clap:

Tudi jaz sem zastopal barve TEKAŠKEGA FORUMA, sicer nisem bil tako zelo hiter, ampak tam nekje zlata sredina. Lep tek, proga mi je bila poznana iz preteklih let, s km oznakami se nisem ukvarjal, kar prijetno toplo vreme.

Ker mi je všeč, še bom šel v na NM tek. :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Tae, čestitam za odličen rezultat :clap: :laola :cast:, sicer škoda, da si bil "zopet" 4., vendar glede na zelo hudo konkurenco mislim, da si zelo dobro tekel...
Meni je prov žal, da se nisem uspel udeležiti :cry: tega teka, pa še za vodiča do štartnega prizorišča bi ti lahko bil :lol:...no, kokrkoli že mislim, da glede na tvoj km tempo na tekmi (3.47 )bi bil za teboj spet okoli 2 min :bum: :wc:
Ja, nč lepo treniraj, pa upam, da se kmalu dogovoriva za kakšno tekmo, kjer ne bom v zadnjem trenutku odpovedal nastop...

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Hvala za čestitke. Obivankenobi, ti si tu že tekel, če se ne motim. Se mogoče spomniš tvojega časa ? (saj proga je verjetno ista)
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
tae napisal/-a:Hvala za čestitke. Obivankenobi, ti si tu že tekel, če se ne motim. Se mogoče spomniš tvojega časa ? (saj proga je verjetno ista)

Evo Tae, prepis iz mojega dnevnika:
1.04.2007 - 10. Novomeški tek: 35.17 min, proga ista :lol:
Lanskoleto nisem nastopil iz podobnih razlogov kot letos :?

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 foxy3
Nekaj FOTO utrinkov s prireditve KLIK
Sicer pa odlično vreme za tek!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA