Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 natasa
Kaj naj rečem lepa trasa, vreme....in veliko tekačev ( za ta tek ).
S tekom zadovoljna glede na to, da nisem ravno šprinterka, natančnega časa pa ne vem, ker sem se na štartu zaklepetala z ZdravkomC in pozabila na svojo uro.

Organizacija pa malce pod nivojem :cry: . Če druga ne bi morali poskrbeti vsaj za vodo!!!!!!!!!

Kljub vsemu se vidimo naslednje leto, saj je tek na " domačem terenu".

:wink:
Nazadnje spremenil natasa, dne 07 Apr 2009, 23:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
Buuuuu :--( sem zamudila štart :cry:
Ampak sem pa prišla pogledat v cilj :lol: :wink: , precej tekačev :D .
Bravo :clap:
Uporabniški avatar
 vandrovc
Heh...resnično, tek na domačem terenu šteje...odtehta vse ostalo...
Prevandral, pretekel sem v 32 min 40s... Za vse ostalo pa, se navadiš, pripraviš, da imaš kak požirek s sabo v rukzaku... Je pa lepa trasa, meni dokaj poznana, vendar ko se gre za hitrost, se hitro spozabiš na sprehajalce, in pa kak ovinek zgrešiš...pač vzamem v zakup...bi pa res prišla prav kaka kontrolna točka, če vmes kje zavandraš, malce mi je težavno, ker sem slep in moram bit na vse skoncentriran... Na štartu in vmes sem imel pa srečo poklepati z Natašo...na cilju pa z Zdravkotom(Zdravko Tebe se spomnim še iz MB, tek šteng) in Sašotom, kateri mi je mimogrede dal telefonsko, za tek okoli Šmartinskega jezera, hvala... Tam pa priznam, ne bi mi uspelo samemu, ker mimogrede lahko naletim in zabredem v močvirje... Tako, da je kar lepo in hkrati koristno poklepetati z vami ;)

Oki, doki...srečno...
Nazadnje spremenil vandrovc, dne 08 Apr 2009, 16:18, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Štefan
Lepa trasa,ta pravo vreme in dobra družba.Ker je to hiter tek sem tudi jaz z ta mladimi hiter tekel in bil s časom 19:33 zadovoljen. :wink: Organizatorji, pa nam bi lahko na cilju vsaj malo vode privoščili :twisted: Seveda če bo čas naslednje leto zopet pridemo. :rol:
Hitri ste tudi s poročili
Vsi (skoraj) ste se že oglasili, jaz pa komaj prižgem čarunalnik
Seveda sem tudi jaz zadovoljen, v Celje sem šel malo pokramljati in pogledat, kako ste kaj :wink:
Sem videl, da se Vandrouc dobro drži, pa Nataša zgleda odlično, Štefan in Maraton 100 sta pa itak spet taglavne pokale pobrala.
Čestitke vsem
Pa še tistim, ki so samo opazovali v družbi z otročki (Jančika :wink: )

Tokrat sem bil ponovno brez fotoaparata, a jaz brez posnetkov ne grem domov, pa če slikam na popek :roll:

Zmagovalci :arrow: http://picasaweb.google.com/zdravc58/TekObSavinji09#

Slika

Slika
Uporabniški avatar
 Koci
natasa napisal/-a:Kaj naj rečem lepa trasa, vreme....in veliko tekačev ( za ta tek ).
S tekom zadovoljna glede na to, da nisem ravno šprinterka, natančnega časa pa ne vem, ker sem se na štartu zaklepetala z ZdravkomC in pozabila na svojo uro.

Organizacija pa malce pod nivojem :cry: . Če druga ne bi morali poskrbeti vsaj za vodo!!!!!!!!!

Kljub vsemu se vidimo naslednje leto, saj je tek na " domačem terenu".

:wink:

Teka sem se udeležil prvič, čeprav je trasa ob Savinji "moj domač" teren. Se popolnoma strinjam z Natašo, da bi organizatorji morali poskrbeti vsaj za vodo!
Sicer pa smo tekači navajeni na vse in imamo tudi vodo s sabo :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA