Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

jezek.teka.teka
Pozabila sem na tole in po naključju vseeno zašla tja malo pred startom. Povsem nepripravljena, brez denarja za prispevek, v naglici...

:bum:

Svojo štartnino pa bom nakazala.

Povedali so, da je bilo lani več kot 200 udeležencev s kosmatinci... Letos jim pa vreme ni bilo naklonjeno... Precej manj ljudi...

Če bi še kdo nakazal svoj prispevek:

REPEK-Društvo za pomoč brezdomim živalim
Pot v Hrastovec 9a
1231 Ljubljana-Črnuče

TRR: 03107-1000197021

Upam, da je bila prireditev kljub kislemu vremenu prijetna. :)
 spela*
No, pa smo nazaj. V Tivoliju je bila moja trojka (jaz in dva psa) že ob 10:10, z namenom, da gremo pomagat pri "usmerjanju prometa". A ker nismo tam še nikogar videli, smo šli na sprehod po progi in ugotovili, da je zelo dobro označena. Ker pa se mi je ob prihodu nazaj zdelo čudno, da še vedni ni nikogar tam, sem poklicala Loni in ugotovila, da sem prišla na napačen kraj in da se dogodek v resnici odvija kakšnih 200 metrov stran, a na bolj skritem kraju. Verjetno preveč skritem, da bi se pridružil še kakšen naključen sprehajalec ... :?

Žal vreme ni bilo naklonjeno takšni prireditvi, tako da je bila udeležba veliko manjša kot lani. Še psica me je čudno gledala, ko sem hotela, da teče agility ("Saj si nora, ti kar teci v dežju, a mene ne mešaj v to," si je najbrž mislila). Upam, da smo vsaj nekaj denarja vendarle zbrali ...
Da smo domov prišli mokri in blatni, mi najbrž ni treba posebej poudarjati. :lol: Bolj je zanimivo to, da so nekateri uspeli ostati suhi in čisti (a če bi Taetu posodila psa, mu to sigurno ne bi uspelo :lol: ).
Uporabniški avatar
 ero
hoj in hvala vsem, ki ste se danes zbrali v Tivoliju in v dežju odtekli ali odhodili nekaj krogov za naše štirinožne prijatelje. zbralo se nas je okoli 50 dvonožcev in vsaj še enkrat toliko štirinožcev. poleg tekačev v pasjem krosu, ki so progo kar požirali, so se prireditve udeležili še bolj zmerni tekači s psi in bre, pohodniki in dva posebna gosta - mačku, ki je bil z nami že lani, se je letos pridružila še sramežljiva mačka gospodična.

program po prireditvi je še dodatno popestril zelo prijetno dopoldne v Tivoliju.

v imenu Društva Repek res hvala vsem, ki ste sodelovali kot udeleženci in kot prireditelji in pomagači. kot pravi jezek.teka.teka - če zaradi višje sile niste prišli, lahko pomagate z nakazilom na TRR društva ;)
Uporabniški avatar
 milkec
spela* napisal/-a:A ker nismo tam še nikogar videli, smo šli na sprehod po progi in ugotovili, da je zelo dobro označena.

To vzamem kot pohvalo :)

Predvsem pa moram čestitati vsem tistim pogumnim tekačem in tudi kosmatincem, ki so v dežju pretekli ali prehodili progo. Moram reči, da me je zelo zamikalo, da bi šel z vami!

Ob tej priložnosti pa se zahvalim tudi vsem usmerjevalcem, brez katerih verjetno ne bi pravilno usmerili tekače in pohodnike:
košir [nickname žal ne poznam], tae, ero, bojanm, ježek, loni, sabina, katja

Bravo vsem!
Uporabniški avatar
 Luka Ambrožič
Prisrčen pozdrav!

Vsi, ki vas zanimajo teki svojimi kužki v dober namen, verjetno ste se tudi zaradi tega udeležili repkovega teka,

podobna prireditev se bo konec meseca odvila tudi na Bledu.
Podrobnosti si lahko preberete v najavi:
<a href="http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=11261"> Life is Good - dogging</a>

LP; LUKA

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA